Aktív témák
-
Savanya
addikt
HÁLÁS KÖSZÖNET FLESS-nek aki segitett kiprobálni a procit
,
köszönet Achilleusnak aki megpróbált segiteni és
köszönet a Moderátornak hogy nem zárta a topicot
ABIT AB9 PRO egy hulladék és gariba visszakaptam a pénz egyrészét
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
meg akartam kerdezni telon, hogy most ugye azert nem ugrik a dunaba, de ki van kapcsolva.. marmint a telefonja
-
slayer006
addikt
Mi lett a végkifejlet ??
Minden O.K. ?? -
Savanya
addikt
Továbbra is kérem a Tisztelt Fórumtársak segitségét aki lehetőleg Óbudához közel lakik és ki tudná próbálni az E6300 procit
[Szerkesztve] -
Savanya
addikt
Az most kiadott bosszal mennie kell mert az Anandtech is tesztelte ...De ha nem mene akkor is csak 2*-es hibakódot kellene kiirnia ....
''BIOS ID:1.1
Enhanced compatibility with certain memories.
Fixed the issue that the system sometimes hangs on POST. code 2A when install the Core 2 Duo processors.
BIOS compiled date: 07/20/2006 ''
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
-
Savanya
addikt
Nem kivánom ingyen ,csak egy pillanatra kellene kiprobálni / csak jöjjön be a boot képernyő /
-
Viktor77
titán
Javítottam a címet, de aztán rájöttem, hogy ennek a lapnak van szép nagy topicja, így ezt inkább zárom.
[link]
MOD: Figyelmetlen voltam, nem olvastam végig mit szeretnél. Újranyitottam. -
Savanya
addikt
Senki
-
Savanya
addikt
Ma Flesstől visszakapott E6300 procim nem indul el a lapomban .
Segitséget kérek hogy nála is kiprobálhassam a procit / lehetőleg ne túl messze akár ma /
Szivességet előre is köszönöm
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kutya topik
- Gitáros topic
- Windows 11
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest