- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Egyrészt nem semmi, hogy itt van és előrendelhető.
Másrészt 900k? Nem teljesen értem az árazást, ill. csak egyféleképp tudom értelmezni: AI.
Amiről meg még egyelőre semmit nem tudni mennyire lesz hatékony alkalmazása. Arra pedig kicsit durva a majd 2x ár. Kb. ilyesmi a szorzó egy hasonló, talán kicsit gyengébb géphez képest.Az APU is durva, ezért várós önmagában, de szvsz közel sem annyival erősebb mint amennyivel drágább a jelenlegi 8/16-os APU-knál.
Innen egyelőre rétegterméknek tűnik:
- Van hasonlóan erős/erősebb talán kicsit nagyobb kiépítésben.
- Van nem sokkal gyengébb azonos kiépítésben jóval olcsóbban.
- Ami extra benne az még egyelőre nem tudjuk mekkora. (egyelőre semmi)szerk: Ja és hol áll meg a Strix Halo? Az ehhez képest is csillagromboló. 1.5M? Macbook Pro?
@.mf
Bár megvolt, de megfeledkeztem róla, hogy ez ennyire low power cucc. 28W 12 maggal... Persze hatékonyabb, tehát erősebb lesz mint kevesebb mag, de azért akkora extra ilyen keretből szvsz nem várható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged