Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Egyrészt nem semmi, hogy itt van és előrendelhető.
Másrészt 900k? Nem teljesen értem az árazást, ill. csak egyféleképp tudom értelmezni: AI.
Amiről meg még egyelőre semmit nem tudni mennyire lesz hatékony alkalmazása. Arra pedig kicsit durva a majd 2x ár. Kb. ilyesmi a szorzó egy hasonló, talán kicsit gyengébb géphez képest.Az APU is durva, ezért várós önmagában, de szvsz közel sem annyival erősebb mint amennyivel drágább a jelenlegi 8/16-os APU-knál.
Innen egyelőre rétegterméknek tűnik:
- Van hasonlóan erős/erősebb talán kicsit nagyobb kiépítésben.
- Van nem sokkal gyengébb azonos kiépítésben jóval olcsóbban.
- Ami extra benne az még egyelőre nem tudjuk mekkora. (egyelőre semmi)szerk: Ja és hol áll meg a Strix Halo? Az ehhez képest is csillagromboló. 1.5M? Macbook Pro?
@.mf
Bár megvolt, de megfeledkeztem róla, hogy ez ennyire low power cucc. 28W 12 maggal... Persze hatékonyabb, tehát erősebb lesz mint kevesebb mag, de azért akkora extra ilyen keretből szvsz nem várható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest