Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
dehogynem sőt a wikipédia szerint a FF is küld kukikat a GOOGLE-nek a böngészésről stb.... de persze ez senkit nem érdekel csak fújjj a csúnya Chrome...
Hát én nem értem, amikor az emberek az iwiw,az msm meg a többi portálra gyakorlatilag kirakják az életüket még mit lophat a google ?
kb azt aí tényt hogy most a ph-ra írtál meg azt hogy merre jársz a neten. de persze a google-t csak ez érdekli riki merre jár külön elemzik
baromira nem éerdekli őket célzott reklámokra kell . abba meg nem lehet belehalni ha a google kereső pl a SAAB-szóra nekem kiadja azokat az oldalakat amiről úgy gondolja hogy az engem érdekel. a mintám alapjánde mindegy fogadjuk el hogy van akit zavr , egyébként van aki már az iwiw-et is betiltaná és társait szóval van akit zavar.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Warships
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Sorozatok
- Steam Deck
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
baromira nem éerdekli őket célzott reklámokra kell . abba meg nem lehet belehalni ha a google kereső pl a SAAB-szóra nekem kiadja azokat az oldalakat amiről úgy gondolja hogy az engem érdekel. a mintám alapján