Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
aki anno letolta a red alert-et. az oroszok tenyleg ennyire gyenge frakcio lett? eljutottam az utolso kuldetesig, de mar egyszeruen nem birtam tovabb teljesen kiegetett, igy elengedtem. egy kivetelevel mindegyiket hardon toltam le es az egesz kampany soran folyamatosan az volt bennem, hogy nem tudok mit kezdeni a szovetsegesekkel. csak mass tank es mass tengeralattjaro, majd be a bazisara. a raketas dolgok semmit se ernek, mert szimplan kisetalnak eloluk az ellenfelek. legvedelem smafu. a destroyerek pedig... a legidegesitobb egysegek evor. hogy ezek a szrok kepesek atloni a fel mapot es gyakorlatilag semmi sincs ellenuk csak a subok, a repulok ellen vigan kiternek.
a tengeralattjarok nem lennenek rosszak, de a gepnek van egy olyan hobortja hogy a hajoival az enyemek fole megy, igy mikor lovik oket akkor serulnek az aoe miatt az en egysegeim is es vegeredemenyben a friendly fire nyiffantja ki a flottam.igy most a szovetsegesek maradnak normalon, elsore eleg lesz az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Elden Ring PS5 játék
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest