Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
aki anno letolta a red alert-et. az oroszok tenyleg ennyire gyenge frakcio lett? eljutottam az utolso kuldetesig, de mar egyszeruen nem birtam tovabb teljesen kiegetett, igy elengedtem. egy kivetelevel mindegyiket hardon toltam le es az egesz kampany soran folyamatosan az volt bennem, hogy nem tudok mit kezdeni a szovetsegesekkel. csak mass tank es mass tengeralattjaro, majd be a bazisara. a raketas dolgok semmit se ernek, mert szimplan kisetalnak eloluk az ellenfelek. legvedelem smafu. a destroyerek pedig... a legidegesitobb egysegek evor. hogy ezek a szrok kepesek atloni a fel mapot es gyakorlatilag semmi sincs ellenuk csak a subok, a repulok ellen vigan kiternek.
a tengeralattjarok nem lennenek rosszak, de a gepnek van egy olyan hobortja hogy a hajoival az enyemek fole megy, igy mikor lovik oket akkor serulnek az aoe miatt az en egysegeim is es vegeredemenyben a friendly fire nyiffantja ki a flottam.igy most a szovetsegesek maradnak normalon, elsore eleg lesz az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogwarts Legacy teszt
- LEGO klub
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest