Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bali777

aktív tag

Online ranked versenyeket nyomtok? Ha igen, nektek mi a tapasztalat? Sajnos sok olyan játékos van, akár a legmagasabb biztonsági minősítéssel, akik simán nekem rántják a kocsit, ha előzöm valamelyik egyenesben.
    Bugjaim is vannak. Ha előttem megy egy kocsi pl. egy kanyarban és kipörög, akkor ugyanabban a pillanatban engem is kipörget a játék, pontosan ugyanúgy, teljesen párhozamos piruettet mutatok be. Nem egyszer volt már ilyen:(
    Volt olyan, hogy megyek simán egyenesen, majd a mellettem lévő falban találom magam, kitört kerékkel. Az is előfordult, hogy vezettem Monzában, és egy szempillantás alatt megállt az autó 300-ról nullára (nulla méteren), majd gyorsíthattam fel újra és ment minden rendben. Csak buktam a biztos első helyemet
    Nálatok vannak ilyenek? 1.04-es verzió
    Most jut eszembe, hogy ez a steam overlay kikapcsolással orvosolható esetleg? Na majd kipróbálom, de nem sokszor adja be a hibát.
    Még egy. Én vagyok a béna, vagy az 5 körös versenynél az utolsó körben mindenkinek annyira elfogy a gumija, hogy (kis túlzással) korcsolyapálya lesz? És mintha mindenáron ki akarna pörgetni ...
    És multiplayer car setupot tudtok linkelni?

Elnézést a sok kérdésért! Üdv Nektek!

Új hozzászólás Aktív témák