Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Szia! Nekem is ez volt a gondom először bár nekem G29-em van. A szaturációt kb. a virtuális kormánynak, annak elfordulásához viszonyítva kell beállítani ~360 fokra, ami nálam szaturációban 70-t jelent. Nyilván, ha játékon kívül a kormány vezérlőjében állítod be a kormányt 360 fokra akkor a játékon belül a szaturációt 0-n kell hagyni. Ezt csak úgy mellékesen, meg lehet amúgy is tiszta ügy volt, nálam sem ez jelentette a problémát, hanem ténylegesen az FFB beállítás. Szerintem a hangsúly a Wheel Weight-en van, ez ad egyfajta ellenállást a kormánynak, ami pont elég ahhoz, hogy annyival később kerüljön a kormány abba a kormányszögbe, hogy az ember ne a belső kerékvetőt trafálja el esetleg vágja le a kanyart. Amikor először próbáltam a játékot nem igazán volt időm mindent beállítani, igy az FFB beállításoknál csak az általános FFB erőt vettem lentebb és lentebb amíg úgy nem éreztem, hogy most mar a kerékvetők nem törik darabokra a kormányt
, így viszont alig volt a kormánynak ellenállása, és hasonlóképp éreztem mint Te, hogy túl érzékeny. A linearitás állítgatása csak rontott a dolgon, azt hagytam 0-n miután viszont beállítottam az alábbiak szerint sokkal jobbá vált a helyzet. Igaz ez egy az SG fórumon linkelt G27-hez használt FFB beállítás de alapnak nálad is jól ehet. Na meg hát az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy meg is kell szokni és rá is kell érezni.
Ja és játékon belül is lehet kísérletezni a beállítások módosításával, pl. difizár.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, így viszont alig volt a kormánynak ellenállása, és hasonlóképp éreztem mint Te, hogy túl érzékeny. A linearitás állítgatása csak rontott a dolgon, azt hagytam 0-n miután viszont beállítottam az alábbiak szerint sokkal jobbá vált a helyzet. Igaz ez egy az SG fórumon linkelt G27-hez használt FFB beállítás de alapnak nálad is jól ehet. Na meg hát az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy meg is kell szokni és rá is kell érezni.