Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Szia! Nekem is ez volt a gondom először bár nekem G29-em van. A szaturációt kb. a virtuális kormánynak, annak elfordulásához viszonyítva kell beállítani ~360 fokra, ami nálam szaturációban 70-t jelent. Nyilván, ha játékon kívül a kormány vezérlőjében állítod be a kormányt 360 fokra akkor a játékon belül a szaturációt 0-n kell hagyni. Ezt csak úgy mellékesen, meg lehet amúgy is tiszta ügy volt, nálam sem ez jelentette a problémát, hanem ténylegesen az FFB beállítás. Szerintem a hangsúly a Wheel Weight-en van, ez ad egyfajta ellenállást a kormánynak, ami pont elég ahhoz, hogy annyival később kerüljön a kormány abba a kormányszögbe, hogy az ember ne a belső kerékvetőt trafálja el esetleg vágja le a kanyart. Amikor először próbáltam a játékot nem igazán volt időm mindent beállítani, igy az FFB beállításoknál csak az általános FFB erőt vettem lentebb és lentebb amíg úgy nem éreztem, hogy most mar a kerékvetők nem törik darabokra a kormányt
, így viszont alig volt a kormánynak ellenállása, és hasonlóképp éreztem mint Te, hogy túl érzékeny. A linearitás állítgatása csak rontott a dolgon, azt hagytam 0-n miután viszont beállítottam az alábbiak szerint sokkal jobbá vált a helyzet. Igaz ez egy az SG fórumon linkelt G27-hez használt FFB beállítás de alapnak nálad is jól ehet. Na meg hát az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy meg is kell szokni és rá is kell érezni.
Ja és játékon belül is lehet kísérletezni a beállítások módosításával, pl. difizár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OpenWRT topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, így viszont alig volt a kormánynak ellenállása, és hasonlóképp éreztem mint Te, hogy túl érzékeny. A linearitás állítgatása csak rontott a dolgon, azt hagytam 0-n miután viszont beállítottam az alábbiak szerint sokkal jobbá vált a helyzet. Igaz ez egy az SG fórumon linkelt G27-hez használt FFB beállítás de alapnak nálad is jól ehet. Na meg hát az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy meg is kell szokni és rá is kell érezni.