Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Gamepad
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Szia! Nekem is ez volt a gondom először bár nekem G29-em van. A szaturációt kb. a virtuális kormánynak, annak elfordulásához viszonyítva kell beállítani ~360 fokra, ami nálam szaturációban 70-t jelent. Nyilván, ha játékon kívül a kormány vezérlőjében állítod be a kormányt 360 fokra akkor a játékon belül a szaturációt 0-n kell hagyni. Ezt csak úgy mellékesen, meg lehet amúgy is tiszta ügy volt, nálam sem ez jelentette a problémát, hanem ténylegesen az FFB beállítás. Szerintem a hangsúly a Wheel Weight-en van, ez ad egyfajta ellenállást a kormánynak, ami pont elég ahhoz, hogy annyival később kerüljön a kormány abba a kormányszögbe, hogy az ember ne a belső kerékvetőt trafálja el esetleg vágja le a kanyart. Amikor először próbáltam a játékot nem igazán volt időm mindent beállítani, igy az FFB beállításoknál csak az általános FFB erőt vettem lentebb és lentebb amíg úgy nem éreztem, hogy most mar a kerékvetők nem törik darabokra a kormányt
, így viszont alig volt a kormánynak ellenállása, és hasonlóképp éreztem mint Te, hogy túl érzékeny. A linearitás állítgatása csak rontott a dolgon, azt hagytam 0-n miután viszont beállítottam az alábbiak szerint sokkal jobbá vált a helyzet. Igaz ez egy az SG fórumon linkelt G27-hez használt FFB beállítás de alapnak nálad is jól ehet. Na meg hát az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy meg is kell szokni és rá is kell érezni.
Ja és játékon belül is lehet kísérletezni a beállítások módosításával, pl. difizár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Autós kamerák
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motoros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.21
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, így viszont alig volt a kormánynak ellenállása, és hasonlóképp éreztem mint Te, hogy túl érzékeny. A linearitás állítgatása csak rontott a dolgon, azt hagytam 0-n miután viszont beállítottam az alábbiak szerint sokkal jobbá vált a helyzet. Igaz ez egy az SG fórumon linkelt G27-hez használt FFB beállítás de alapnak nálad is jól ehet. Na meg hát az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy meg is kell szokni és rá is kell érezni.