- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #1923 üzenetére
érdekel a véleményed, de én száguldani akarok, versenyre kelni a széllel
Komolyra fordítva a szót, mivel sokan nem szereztek még kellő rutint ebben a játékban, ez egy jó lehetőség arra, hogy kipróbálja magát úgy, hogy javarészt csak a versenyzésre kell figyelni. Így is van DRS, KERS, szóval elég figyelem elmegy...
Vixen: szívesen látlak!!
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #1915 üzenetére
nem írtam, én így szoktam szerót beállítani, mert így élvezem a játékot
- versenytáv 20%
- egyforma autók
- választott autók
- törés: cosmetic, azaz, ha letörik az első szárnyad nem kell boxba menned
- ütközés teljes
- gumi és üa szim kikapcs.Így azért van egy kerékcsere is, viszont lehet ész nélkül nyomni neki, nem kell nagyon arra figyelni hogy kopik a gumi, kiforog-e a szekér, stb. Lehet páran lesavaznak emiatt, de állok elébe
-
-
Steady74
addikt
ugyan már!!! Gyere nyugodtan.
Vixennel, Pepivel csináltuk egy párszor már, és nagyon nagy hangulata volt, hogy ha valaki kicsúszott, lemaradt (mondjuk az első helyezettnek kell figyelni, a többieknek meg észnél kell lenni
), akkor összevárta a mezőnyt, gyakorlatilag egy safety car-os indulás volt. Nagggggyon klassz volt. Koreában, 6 kör alatt volt, hogy 6-8X játszottuk el, annyira estünk, keltünk
És Sir
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1853 üzenetére
omfg
Hatalmas idő!!!
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1665 üzenetére
Sose foglalkozz vele, idióta noob....
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1645 üzenetére
Mester, köszönöm a post-ot.
-
Steady74
addikt
Áh, Sir
Nem volt időm átolvasni mindent, kisebb cikket fogalmazok éppen, ahhoz kell a kapacitás
Este kipróbálom ezt a beállítást. Nüris időmet nézted? Van benne vagy 5-7 tized simán, mert persze éppen mikor kellett megszakítanom egy top körömet.. mikor 6 tizeddel voltam beljebb a pb-nél
-
Steady74
addikt
válasz
scampolo84 #1618 üzenetére
Szép... ha jól olvasom reggeli álmosságban a sorokat, akkor a rugók 11/11, swaybar (ez nem tudom mi) megint 11/11, első szárny 11, hátsó 7, és tapad az autó mint az állat
-
Steady74
addikt
Nürburgringen nyomtam 2 kicsúszással 1:23:165-öt, a rajt-célvonal előtt megszakadt a kapcsolat az F1 2011 szerverrel... kicsit voltam csak mérges...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1596 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #1587 üzenetére
Ha a kormányról nyomom a gombot a játék elején, akkor kifagy a játék a checking storage device résznél. Ha enterrel megyek be, akkor ok, kivéve hogy elfelejti a beállításomat, ami volt.
Rohadjon meg ez az egész sz@rkupac, kezd a törpöm tele lenni vele... és még nem indultam multiban, remélem a live is hasolnóan f@sza lesz....
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1553 üzenetére
Húúú. hát nagyon nagy gratula!!! Szép kör!!
A csúszkán van még hely egyáltalán a tapadás növelésére?
-
Steady74
addikt
válasz
D.Orion #1508 üzenetére
Ja nem
Vixen ausztrál idejéhez szólt volna a kérdésem, milyen brutál időt futott.
Motoba: Meg fogod majd ismerni, hogy teljesen felesleges az AI multiban való alkalmazása. Buták, rosszul vezetnek, és pl. éppen mikor az első helyért hajtasz, és le akarod körözni pl, és nem enged el, versenyez veled, no akkor fogod őket megutálni. Inkább tolom 2-3 fős szeróval hús-vér emberek ellen, mint AI-val.
-
Steady74
addikt
milyen idővel futottad meg?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1470 üzenetére
Nagy grat, látszik, h a csúszkás csapat megint az élen van :-)
Köszi a swtupot este megnézem az tuti -
Steady74
addikt
Köszi szépen. Ftomi 1 mp-cel van előttem:-)
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1419 üzenetére
Köszi szépen előre is.
1:17 közepe van meg Monzában, 3-4 hibával, ami gondolom 2-5 tized lehet, kb. nekem ennyi van még benne.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1416 üzenetére
Hú, tényleg, most látom nem írja ki... Melburne.. Monzát most nyomom hamarosan.
Monza setupod elkérhetem?
Köszi!
Jól megy már a Live Neked? Csak azé' mert nálam qrvára nem, TT közben is ledob a szerverről...
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Serpiko #1374 üzenetére
Értem.
Amúgy tényleg ki van a fejlesztőkkel a f@sz is. Egy perc, mire belépek a játékba, legalább 3-5 mire elindul egy online session, egy újabb rohadt percig tölt, majd kiírja 10ből 7szer, hogy connection failed. Utána megint egy perc mire a menüben vagyok és kezdhetem elölről...
-
Steady74
addikt
Kezd nevetségessé válni ez az egész játék számomra:
1. legalább 2X annyi ideig tart betölteni, mint magát a Win7-et. Milyen optimalizálás ez???
2. 10 online játékból 9X kidob. Be tudok lépni a lobby-ban, 1 percig tölt, majd amikor a pályát bemutatja, connection failed... kiszedtem a routert a rendszerből, modemen van a gép direktben, mégis csinálja. A lobby-ban sorra olvasom, hogy lost connection ezzel azzal, szóval nem én vagyok egyedül ezzel.
3. Spactator mód. Nem mozog a szárny, ha DRS-t használja valaki, a hangok olyanok mintha matchboxok lennének a pályán.Esküszöm a Re-volt-nak volt ilyen hangja. Bezzeg a helikopter, az rendesen szól...
4. Nincs CF támogatás, alig megy 40 fps-t a játék, ami TTben is röhej. Azt hiszem nem tegnap óta vannak dupla GPU-s kártyák a piacon, illetve CF rendszerek.
5. Monzában tök mindegy, hogy 5/7, 6/8 8/10-es szárnyakat állítok, a végsebessége az autónak alig változik, KERS+DRS-sel is megvan a 340... Akkor meg minek???Tele van a t@köm, hogy 2 napja nem tudok játszani online. Ha speciális hálózati beállítások kellenek, akkor miért nem állítja be a telepítő automatikusan, vagy írják le a manual-ban.
-
Steady74
addikt
Tele van a kör még hibákkal, meg a 2. sikán miatt invalid, de ezzel a setuppal 17 vége futható. Vixen, várom a tied, azzal simán 14 a cél
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
szerintetek mi lehet a gond? minden szeróból állandóan kidobál lost connectionnal kb 2 órája.
tele van már a f@szom vele, hogy várok egy szeróra 5 percet, 1 percig tölt, aztán kiírka, hogy connection failed...
-
Steady74
addikt
Őszintén, már elmondtam egy párszor, hogy ez sztem egy 70%ig kész játék.
1. nem tudom mi a szart csináltak 1 évig a CMnél
2. aki tesztelte ezeket nem vette észre???
3. a multi része megagagyi lett, a feliratok, a car statusz kitakarja a képernyő felét, így nem lehet versenyezni. egyfolytában jönnek a feliratok, elveszi a figyelmem. Qrvára nem érdekel, hogy lost connection with Jakab GipszHa lenne más alternatíva, azt mondanám ez egy kalap szar.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1050 üzenetére
Délután vagy este rápróbálok ezekre a pályákra.
Látszik, szerintem, hogy mennyire különlegesen jó itt a közösség, hiszen mindig vannak olyanok, akik megosztják a "titkokat",és nem tartják meg maguknak!
Este ki lesz onlány egy kis gurulásra?
-
Steady74
addikt
Gyerekek, azt hiszem most lett elegem. Nekem totál úgy tűnik, hogy minden hiba, ami a 2010-ben megvolt, az itt is megvan. CF ott is szar volt, itt is az... nem hiszem el, hogy ezeket az alap dolgokat nem lehetett kitesztelni. Sztem ez egy 70% kész játék, kapunk majd 1 patch-et, oszt kész, érjük be ennyivel. Így volt korábban is, így lesz most is. Nagy fekete pont CM-nek.
A játék ettől függetlenül szerethető, mert nincs más F1 game
-
Steady74
addikt
még egy dolog, ami idegesít... TTben időnként leesik 30-35 fps re a cucc, nem értem miért, mitől... 2 autó van a pályán, mi a szart számol ennyit??? megnézem majd mingyárt a CPU terheltséget...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #968 üzenetére
visszaigazolva, nálam is... a ledsor késik... tele van hibával, nem hiszem el, hogy nem sikerült kitesztelni ezeket Mit csináltak ezek??? Simán kirúgnám ezeket az embereket...
-
Steady74
addikt
én megvettem, 7 rugó megér annyit, hogy hetente hús vér emberekkel küzdjek, de bosszant, hogy ennyi hiányosság van...
tegnap este kicsúsztam a török pályán a célegyenes végén. Hát mondom, ha ez így alakult, megnézem a szekeret, hogy is néz ki... hát nem kellett volna. Az első futómű elemei nem csatlakoznak a kerékagyhoz, egyszerűen végük van a gumi szélénél, és annyira csillogott a felni, hogy láttam a kavicsokat tükröződni.
Másik: a gammát egy RevoDrive-ra telepítettem, hogy gyors legyen mint az állat. Ehhez képest, mire bejutok TTben a garázsba, elhúz vagy 10-15 tipp ablakot... 920 megával olvas az a szar, kérdem én, mit tart fél percig betölteni???? -
Steady74
addikt
Gyerekek, ez most komoly?? 1 nap alatt annyi hiányosságot tártunk fel, hogy az nem igaz, kérdem én, mit csináltak azok, akik tesztelték, azok, akik létrehozták??
Ftomi: Nekem is gond, hogy nem a g27 az alapértelmezett vezérlő, ha belépek, de megnézem a piros gombos indítást
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #936 üzenetére
Nebassz, nekem a 2.0ás verzió lassít
megnézem mit állítottam el.
Motion: milyen kormány beállításokkal mész? Autós setupod esetleg megosztod? Köszi előre is
Werszomjas: privi ment
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #916 üzenetére
Igen, igazad van,
Ha én lennék a CM főnöke és megmutatják nekem a kollégák mit csináltak egy év alatt (sztem semmi nagyot), simán kib@szom a csapat felét, mert annyira idegesítően sz@r lett ez is sok dologban...
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #905 üzenetére
lehet természetesen, ilyenkor nem open, hanem invite only a szeró beállítása, de a saját tapasztalatom, hogy az emberek 90 százaléka nem alattomos, nem szándékos törő, mint pl a GRID-ben volt
Vixen: ha olvasod kérlek válaszolj majd: Nekem nem volt szinkronban a ledsor a kormányon meg a játékban... Régen villogott már a kormányon a led, míg a gammában közel sem volt a végén, sőt a közepén sem a ford. szám jelző ledsor.
-
Steady74
addikt
2010es tapasztalatok szerint az első 3-4 hónap mentes a barmoktól, viszont sok a kezdő, emiatt viszonylag gyorsan össze lehet hozni magas XP számot. Viszont utána hígul a mezőny, szándékos törők-zúzók jelennek meg, de addigra már lesz akkora rutin, hogy nem okoz gondot túlélni egy-két ilyen futamot.
-
Steady74
addikt
Ne legyetek kishitűek, nem Ti lesztek a sereghajtók!!
DRS-t könnyű megszokni, igazából ha egyenesbe került az autó kanyar kijáratban, már lehet tolni. Viszont a gyors kanyarok előtt érdemes kikapcsolni, mert simán megforog az autó. KERS meg hát inkább a beosztás a kulcskérdés, ezt mindenkinek tanulnia kell.
-
Steady74
addikt
Igen, az irányítást szokni kell, kormány nagyon fura időnként, a grafika annyira nem tetszik, kb ennyi a mai összefoglalóm, ja és 3. vagyok monzában
-
Steady74
addikt
nem tudom jársz-e gyúrni báz, de én ezekkel a beállításokkal nem tudok egy kört se menni
annyira nehéz tekerni a kormányt, hogy az még... a féket meg nem értem. félig sem nyomom be a pedált már blokkolnak a kerekekk, és mindez TTben, mi lesz bekapcsolt szimekkel, el sem tudom képzelni.
SPA Aou Rouge ha jól írom nyitott hátsó szárnnyal egyelőre teljesíthetetlen számomra megforgok állandóan
-
Steady74
addikt
szétb@sz az ideg, 2 métert nem tudtam menni egyik pályán sem, mert állandóan vagy tökig gáz vagy tökig fék, vagy telibe jobbra vagy balra mozdul el a kormány
leszedtem a game profilert, visszatettem, de semmi nem változott
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
na most nem tudom mi a ferde f@sz van...
belépek a gammába, nyomnék egy TT-t, a kormányt (G27) felismeri, de teljesen analógként viselkedik... hozzáérek a gázpedálhoz, max gázt ad, kicsit elfordítom a kormányt, 100%-os elfordulást produkál.
Motion, Te állítottál valami egyebet? Mik a kormány beállításaid?
-
Steady74
addikt
Benchmark test:
Átlag fps 83, minimum 59.config: i7 980 4,2 GHz, HD6990, felbontás 1920x1200, ultra minden beállítás
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #720 üzenetére
Grat, szépet mentél!
Egy valag basszussal megerősítve egészen jól szólnak a visszaváltások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest