- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem hát
De ez széllel szemben p**lás, mert ha ezt meglépik, majd aki eddig megvette, ezután lewarezolja ő is(#4101) mephi666:
Ó, vannak ötleteimAkár az is jó, hogy ha jobb kocsit akarsz vedd meg, vagy elérsz monaco-ig, utána a többi pályát kell beszerezni.
De figyelj már, az mi lenne, hogy kimész boxba, aztán a szerelő tartja a kezét,hogy adjál már lóvét, ha szervizt akarsz, vagy majd interjún ki kell fizetned a riportereket, hogy továbbléphess, netán mint Baumgartner, neked kell vinned a pénzt a csapathoz, hogy versenyezhess
Nameg a Shell se ingyen adja az üzemanyagot, vagy a Jövőre a Pirelli a gumikat.
De akár az is megoldható, hogy körönkénti vámot vezetnek be, és minden körnél fizetned kell a célegyenesben $200-t egy újabb körért, és az nyer a végén, akinek tovább futja a pénzből -
válasz
GuruZone #4094 üzenetére
Ejj, jó vicc..
Még egy olyan játéknál, ahol teszem azt plusz pályák/emberek/fegyverek/autók jönnek DLC-ben, az oké, de ne röhögtessenek már ki, hogy egy fix pályaleosztású, fix autóparkkal rendelkező játékot úgy akarnak kiadni, hogy fele pálya és autó hiányzik, vedd meg külön. Az év idiótasága díjra első rangú pályázat..Ja és persze vedd meg majd úgy is full áron az dobozos játékot, ami tele lesz buggal, vedd meg mellé az összes kiegészítőt(ami amúgy nem kieg lenne, hanem gyakorlatilag azzal kapnál egy kész játékot) mégegyszer annyiért..
Ó hát persze
-
Igen, ezt tudom, de ne menjenek már másodpercekkel jobb időket versenyen, mint amiket bead nekik időmérőn. Felőlem az szimulált, amit csak akarnak, nade így?
Amúgy 1.10 -1.11 körüli időket megyek, és elvileg ők is. Nade én versenyen nem tudok pole időket futni, ők meg első körben lazán lenyomnak
Szimulált idő ide vagy oda, így nagy rakás szar az egész.. -
Kezd rohadtul elegem lenni ebből a játékból
Brazil nagydíj, Lotus, végignyomom az edzéseket, végig az elejében vagyok. Q1 teljesítve, Q2-ben 0.1-el lemaradva 2. vagyok, Q3 esős, sima győzelem.
Most tolnám a versenyt, és már visszavettem az ellenfeleket inter-re, de így is lazán lehagynak, holott az időmérőn magasabb szinten is hoztam az elejét. Hát elmegy a codemasters a tudja hova -
F1 topicban is azt mondják amit te. Hát én nem így tudtam, és szerintem közvetítés alatt is elmondták azt amit én is gondoltam. Tudom, hogy hülyeségeket beszélnek folyton, de ez nem tűnt annak, tekintve szerintem is így lenne logikusabb.
Dehát mindegy, akkor ezek szerint neked van igazad. Sorry
-
"Annak érdekében, hogy tovább növeljük a taktikázás lehetőségét, azoknak az autóknak, amelyek az időmérőn a Q3-ban szerepelnek, ugyanazokkal a fajta gumikkal kell majd megkezdeniük a versenyt, amellyel kvalifikálták magukat a rajtrácsra"- olvasható az FIA által kiadott hivatalos közleményben.
Forrás: [link]
Gumit meg szvsz azért cserélgetnek, hogy ne 2-3 körös gumival próbáljon meg javítani a végére, hanem egy friss szettel. Nem egyszer volt már olyan, hogy nem maradt friss gumi, ezért valaki végig ugyan azzal körözött Q3-ban, meg cserélgették ők tavaly is..
-
válasz
[CS]Blade2 #3667 üzenetére
Én is így tudom. Aztán hogy most akkor mi az igazság
-
válasz
ProEvoFan #3654 üzenetére
Engem mondjuk az idegel ebben, hogy ugye a Q3-as gumival kell indulnod futamon, de hiába spórolok meg szabadedzés/időmérő alatt 2-3 set lágy gumit, akkor is az időmérő utolsó etapjában koptatott gumit teszi fel versenyre, és még azonosra sem engedi cserélni. Azért ez a valóságban nem így van. Mert ugyan olyan típussal kell elrajtolni, de nem ugyan azzal.
-
válasz
[CS]Blade2 #3594 üzenetére
Nekem is úgy viszi 8xAA-val most, mintha nem is lenne, HD-ban, Ultra beállítások mellett, pedig a 4850 se mai gyerek. Mondjuk engem aztán nem zavar, ha valami fullon megy
Akinek gondja volt, hogy kiakasztotta az egyik procimagot, az most javult?
-
válasz
[CS]Blade2 #3587 üzenetére
Én már előtte is átlőttem dx11-re a config fájlban, és ahhoz képest is gyorsult.
Más: Nektek nem bugos a benchmark? Nálam az aszfalt tele van ott fekete foltokkal. Szerencsére a játékban ezt eddig nem tapasztaltam..(bár csak pár kört mentem, most nincs rá időm)
-
válasz
[CS]Blade2 #3500 üzenetére
Én sem csípem azt a pályát..
-
-
Na most van végre időm, így kipróbáltam, hogy mért nem indul a game. Újrapakoltam, mint páran tanácsolták, de ekkor megmaradt a mentésem, indításnál szintén kilép. Mentés kitöröl, indít, és indul. Na akkor mentés vissza, kivéve a hardwaresetings. Indít, indul is végre, de az egy régebbi mentésem volt(még silverstone). Újra kilép, legfrissebb mentés vissza(korea), úgyszint nem indul
Szóval szétcseszte nekem is a mentést, úgy, hogy be se tölt vele a játék.. Hát a qva a***ád codemasters
-
Hát ez hihetetlen..
Leülök gép elé, mondom tolok egy kis koreát. Indítom a játékot, bejön az intro, majd jön az okézás, és az autosave figyelmeztetés, majd elkezdi tölteni a menüt, egyszer csak puff, f1 2010 game.exe hibát észlelt és leállt
Restart megvolt, kihúztam a kormányom is, hátha az a baja, semmi. 200. indításra is behalKezd elegem lenni ebből a játékból
Valakinek valami ötlet?
-
Hát Korea sem nem nekem való
1.44-et tudtam a lotus-al
Igaz ezzel 10. vagyok, mert a többieknek se nagyon megy
A mérnököm meg beszívott.. Vagy 200x elmondta már, hogy milyen jó eredmény lett múltkor, most toljam jobban, meg folyamatosan azt magyarázza, hogy a csapattársam jobbat ment, érdemes lenne ránéznem, holott vagy 2sec-el verem
-
Hát most lett elegem de nagyon
Azt már fentebb tárgyaltam, hogy időmérős köröket mennek teli tankkal, de oda se neki. Most 4x kezdtem elölről Japánt. A 4 alkalomból mindegyiken kaptam legalább 1 defektet, de 2 próbálkozáson 2-t is,az egyiket inter gumin 3 kör után... A 4 alkalomból 4x kaptam büntetést, mert belém jöttek hátulról, 3x meg azért, merthogy gyorsan mentem a boxban, holott ez a szemét gázt adni se enged, hiába van kikapcsolva az automata box.
A 20. helyről induló csapattársam, minden egyszer elém került boxok után, holott én 4. rajtoltam(magyarán ő nem volt)Besokaltam
-
válasz
Motion_Blur #3248 üzenetére
Alapra nincs legnehezebb fokozaton, de ha akarsz oda is be lehet rakni ugyan úgy akár 4-et is.
-
Nekem sem volt még probléma ezzel a replay fájllal. Win7 x64, és D-re van telepítve a játék.
(#3157) ALONSO11: Nincs mit
-
-
válasz
Stirlitz #3113 üzenetére
Akkor azért tisztázzunk valamit. Én nem mondtam azt, hogy ez szimulátor, és azt sem, hogy az rfactor nem az! Vissza lehet olvasni a megjelenés környékén írt kommentjeim, talán én voltam a topicban aki legjobban hangot adott annak, hogy nem szim lett..
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem kell rögtön leszarozni ezt, és azzal jönni, hogy persze, szórakozzunk ezzel ha akarunk, de az a király, aki rfactort nyom, mert ettől már kiráz a hideg. Persze, az rfactor egy jó kis szim, de attól még nem a valóság, és ha valaki azzal nyomja, attól még nem lesz a "ki ha én nem" kategória, mert mi meg itt csak ezzel a "szarral" játszunk.Amit tőlem idéztél meg úgy értettem, hogy rendben van, a grafika nem lényeg egy szimben, de azért valljuk be, mára már nem az igazi, viszont ezen kívül elég sok hibája van. Egyszer próbáltam meg vele bajnokságot nyomni, majdnem falhoz is vágtam.
Első körben gondoltam a 100%-os AI sok lesz nekem, ezért visszavettem 95-re, amit azzal kompenzált a játék, hogy a pálya minden részén ugyan úgy mentek, célegyenesben meg rendre nyomtak egy satuféket, hogy hát mégse legyen 100%-os köridejük. Mindezt verseny alatt is. A boxba elfelejtenek kimenni, a szabályok már régiek, nem mostani időmérő rendszer, és sorolhatná..
Persze, ott vannak a ligák, de én általában akkor játszom, ha kedvem van, és időm, így az nekem kilőve. Meg mindez nem javít az offline helyzeten..Én ha leülök játszani, akkor azért teszem, mert szórakozásra vágyom, és jelenleg arra teljesen megfelel ez.
Nálam is fent van rfactor, és a race on is, és szeretem is őket, nem is arról van szó, csak már kezd kicsit elszállni az agyam ettől az rfactor a király mániától. Valakinek az, játszik vele, ennyi.
Mindez csupán a saját véleményem, és ez remélem senkit nem bánt.
-
válasz
LSL1337 #3095 üzenetére
Te nem érted én miről beszélek..
Honnan tudjátok, hogy a kismillió mod közül melyik nyújt valós fizikát, és melyik nem? Melyikőtök vezetett már versenykörülmények között egy versenypályán F1 autót, vagy wtcc, vagy porshe supercup, vagy egyéb hasonló járgányt?
Van az rfactor, van egy rakat mod, és akkor mert "ti" azt mondjátok, hogy ennek aztán tuti fizikája van, akkor essek hanyatt tőle, mert tényleg? Na ne már..Aláírom, lehet szimulátorosabb, de azért megnézném, hogy a sok rfactor rajongó közül hányan futnának egy ép kört való életben. Innentől meg nemtudom miről beszélünk
Azt meg meg se említsem, hogy azon kívül, hogy próbál valós fizikai effekteket szimulálni ami mondjuk plusz pont oda, minden másban egy rakat kaki..
És nem, nem az F1 2010-et védem, mert én is szeretem a szimulátorokat, de egyáltalán nem olyan szar ez, mint sokan állítják, és az rfactor sem egy isten. Ennyi.
-
válasz
Barthezz2 #3081 üzenetére
Na kicsit jobban belemélyedtem a dolgokba.
x2-vel, 3500Mhz-en éppen befértem a 30 fps fölé, játszható volt, így innentől nem is érdekelt nagyon mennyi, de pl volt monaco, amit skippeltem bajnokságban, mert a 3 szektroban 25 fps körül(vagy annyi se) volt, és akadt rendesen.Most itt az x4, 3400Mhz-re felhúztam, Monaco 3. szektor 35-40 fps, úgy, hogy az élsimítást feltettem 2-ről 8x-ra!
Érdekes..
-
válasz
LSL1337 #3084 üzenetére
és a klasszikus F1es fékezési mechanizmust sem kell itt hasznélni. féktáv elején 100%ig nyomni kell a féket, és ahogy lassul az autó, úgy csökken a leszorítóerő, úgy kell felengedni a féket folyamatosan hogy ne blokkoljon.
nah ennek itt nyoma sincsNem tudom akkor te mivel mentél..
rfactor meg kb csak mod-oknól áll, leszedtél egy rosszabbat/gyengébbet, és ettől rossz véleményed lett.
Ne haragudj, de ezzel az ő igazát erősíted
Hiába áll mod-okból, ha olyan valós fizikai modellezése lenne, mint ahogy néhányan szuperlatívuszokban beszélnek róla, akkor nem az lenne, hogy ahány mod, annyi fizika.. Akkor most melyik is a valós?
-
válasz
Unbaised-Ben #3027 üzenetére
És az ellenfél szintje min volt?
-
válasz
Motion_Blur #2878 üzenetére
Azért látom nálad is tele az aszfalt gumicsíkokkal a kigyorsításokon
Amúgy szép kör, grat
-
-
válasz
lancer77 #2822 üzenetére
A vga meg a ram se lesz túl izmos hozzá..
(#2824) Scorpio06: Jó, oké, de bajnokságot nyomom, itt valahogy teljesítenem kéne azért
Koreát még nem néztem, de akkor előre félek
(#2825) Rolly Dy07: Ok, thx
Eddig nekem nemgyerebe ez a pálya.. Nem találok optimális beállítást se, vagy kis tapadás, de akkor rágurulok egy kerékvetőre, és már pördül is ki, vagy nagyobb, de akkor meg nem megy.. wáá
-
Nem tud valaki mondani egy jó beállítást Szingapúrra? Egyszerűen nem bírok ezzel a pályával
-
válasz
hermanyi #2772 üzenetére
Én a quick setup utolsó 2(jobbra) beállítása közül használom hol ezt, hol azt.
(#2771) puttputt: Neee, még itt is Palik nyomja nekem?
Jó ez nélküle
Nekem egy normálisabb időmérős/helyezéses rendszer hiányzik. Nem értem mért nem lehetett olyanra megcsinálni, mint a valós kijelzés. Lehetne tudni, ki hol áll, mennyire van lemaradva stb. Itt meg sokszor felpillantok, és azt se tudom mi a fenét ír ki éppen.. Hozzáteszem, hogy az pl marhára nem érdekel, hogy a legjobb(vagy saját legjobb fogalmam nincs) idejéhez képest ki milyet ment épp, de ezt írja, az viszont érdekelne box előtt, hogy ki van annyival mögöttem, vagy ha pl 6. vagyok, mennyire van az első..
-
válasz
Unbaised-Ben #2765 üzenetére
Akkor ugyan úgy, mint én.
Hát nem semmi. Megint lesz mit elérnem.. -
válasz
Unbaised-Ben #2761 üzenetére
Az expert mit takar?
Nálam minden segítség OFF, gumi és üzemanyag ON.Amúgy szép idő
-
válasz
Rolly Dy07 #2746 üzenetére
Kösz
Azért én sem adom ám fel
(#2747) Rubbi: remélem
-
válasz
Rolly Dy07 #2739 üzenetére
-
válasz
Rolly Dy07 #2709 üzenetére
-
válasz
skylaner #2720 üzenetére
A billentyűzeten..
Eleve elvesz valamennyit szerintem az, hogy nem tudsz egyenletesen íven menni ugye. A legtöbb pedig kigyorsításokkor megy el. Mivel vagy padló, vagy semmi, vagy nem gyorsul, vagy elpörög. És ezen minden kanyarnál elmegy egy kicsi, és már meg is van az 1,6..
A híd utáni padlógázas szakasz végi féktávot viszont még lehet rövidebben venni. Azt próbáld megAmúgy szerintem teljesen jó kör billel. Én nem tudnák ilyet menni..
-
válasz
Rolly Dy07 #2709 üzenetére
Majd holnap megnézem én is ott mit tudok. De szerintem tuti lazán elvertél
-
válasz
SpongyaBob #2706 üzenetére
Most veszek én is olyat majd
Remélem jó lesz
(#2707) puttputt: ilyen nálam is szokott lenni..
-
válasz
SpongyaBob #2700 üzenetére
Köszi
Egy gagyibb speedlink
(#2702) Rolly Dy07: Nem tudom, még ott nem néztem meg most.(perpill meg tdu-t nyomok..)
-
válasz
SpongyaBob #2673 üzenetére
Ugyan ez van nálam is..
-
válasz
Rolly Dy07 #2669 üzenetére
Azzal próbálkozok épp, de nem tudok úgy rendesen menni. Marad 30 felett az FPS felvétel közben is, de mégis néha beröccen, meg olyan akadozónak tűnik és már el is van rontva a kör..
Na mindegy, akkor ez van..
-
-
válasz
SpongyaBob #2654 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest