- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Ok, Ok, nem írok többet, de amit eddig írtam abban is csak az volt, h az Acorpnál Merkurinál jobb ezt remélem nem vonod kétségbe?? és az Azonánál már rosszabb... kit tévesztek én meg??? Védelem az valóban gyenge pontja, éppúgy mint az emlitett másik háromnak, sőt inkább négynek, ötnek mert a pacsker feldobási százalékuk egyáltalán nem egyenlő,és noha a HKC, vagy Coolink se jobb, azok még drágák is. Ugyanazt csinálják mind a kettővel, jó nehéz nagy tömegű transzformátort tesznek bele, hogy az ember azt higgye, "ebből nem spórolták ki az anyagot", és amikor valóban masszív videokártyát, vagy egyéb nagy teljesítményű fogyasztót akar valaki beletenni, - már úgy értem olyasmit ami a névleges teljesítménye közelébe van, - akkor kidomborodnak benne a kondik, és vége. Ezt sajnos tapasztalatból mondom.
Azt meg írtam előtte valahol, h mikor komoly konfigot akartam összerakni azonnal megváltam én is tőle.
Na Csao. -
neduddgi
aktív tag
Hát abban igazad lehet, szerintem is a 400-as és 450-es Codagen tápok között nincs túl nagy különbség, de én is csak azt írtam, ha vennék, akorvennék 450 wattosat. Az, hogy az FSP elviszi ezt a konfigot elég valószínű, de 120 watt teljesítményt 400 - 450 wattos Codagen is ki fog tudni adni, bár 100-120 watnnál azért több lehet a fogyasztás Az FSP tényleg elég jó táp, de azért kétszer nem jobb, mint a Codagen sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- GeForce RTX 4060 (OEM HP) Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest