- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
Nem a legjobb, de legalább nem durran, mint a mercury. ja és a 350W-os és a 400W-os között csak a martrica különbözik. PH! teszt van.
-
_bala_
csendes tag
heló!
Nekem is codegen tápom van és a minap olyat hallottam hogy ezek olcsók de cserébe megbízhatatlanok, és a gép egyéb hardvereit (alaplap,CPU) is tönkretehetik ha meghibásodnak. Ezektől mennyire kell félni? Vegyek mihamarabb egy jobb tápot? Milyet?
Ráadásul néha furán is viselkedik, mert magától bekapcsol időnként + kikapcsolt állapotban égett a billentyűzet egyik ledje.
A hozzászólásokat előre is köszi! -
Na az előbb egy topicban olvastam ,hogy egy srácnak újraindul a gépe indőnként és mondta ,hogy nézze meg a fesz értékeket. na mármost nekem is ilyen a tápom. ez már a 2. codegen tápom. az előző 3 hónapig bírta és most ez már egy éve megy. de megnéztem a fesz értékeket és hát ugrálnak 0.1 _ 0.01 értéken a mérés szerint. de a vcore a vbat és a vddq az betonstabi laz odaírt értékeken. na akkor ez mst egészséges nekem vagy nem
(u.i.: bocs az új topicért de ilyet nem találtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged