- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen egeret válasszak?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
Nem a legjobb, de legalább nem durran, mint a mercury. ja és a 350W-os és a 400W-os között csak a martrica különbözik. PH! teszt van.
-
_bala_
csendes tag
heló!
Nekem is codegen tápom van és a minap olyat hallottam hogy ezek olcsók de cserébe megbízhatatlanok, és a gép egyéb hardvereit (alaplap,CPU) is tönkretehetik ha meghibásodnak. Ezektől mennyire kell félni? Vegyek mihamarabb egy jobb tápot? Milyet?
Ráadásul néha furán is viselkedik, mert magától bekapcsol időnként + kikapcsolt állapotban égett a billentyűzet egyik ledje.
A hozzászólásokat előre is köszi! -
Na az előbb egy topicban olvastam ,hogy egy srácnak újraindul a gépe indőnként és mondta ,hogy nézze meg a fesz értékeket. na mármost nekem is ilyen a tápom. ez már a 2. codegen tápom. az előző 3 hónapig bírta és most ez már egy éve megy. de megnéztem a fesz értékeket és hát ugrálnak 0.1 _ 0.01 értéken a mérés szerint. de a vcore a vbat és a vddq az betonstabi laz odaírt értékeken. na akkor ez mst egészséges nekem vagy nem
(u.i.: bocs az új topicért de ilyet nem találtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- OLED monitor topic
- World of Warships
- Sorozatok
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elemlámpa, zseblámpa
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(u.i.: bocs az új topicért de ilyet nem találtam.)