Aktív témák
-
Frigo
őstag
Ha a táp miatt valami elszál a gépemből és arra van gari ,akkoir azt lehet érvényesíteni :F
-
dzsoni
senior tag
Tavaly nyáron nekem egy 400-as codegen táp elvitt két db 120-as vinyót... Lett helyette chieftec
-
Frigo
őstag
Én tavaly nyáron vettem egy Codegen szerver házat ami tartalmazott egy 400-as PFC-s tápot ,eddig kifogástalanul megy a konfigom .Pedig időközben volt egy nagyobb felújitás a házon belül majdnem mindent kicseréltem karácsonykor.És ahoz képest ,hogy egész nagy erőmű zabáló konfigott raktam bele még így is bírja .De biztos ami biztos alapon inkább kicsrélem nem soká valami olcsóbb de biztonságosabb tápra ,mondjuk egy Azonára.
-
dante3
addikt
Nekem 1.5 évig ment és nem sz@rt be,de le kellett cserélnem mert a 300-as nem bírta el az új videokarimat!!
-
Sárpac
nagyúr
Inkább 400ast vegyél, ha jót akarsz magadnak !
-
maross
nagyúr
utobbi idoben (2-3ev) codegen gagyi tapokat gyart. enyem mar ketszer halt be, tokujan vettem boltbol (1. 11honap, 2. 6honap, most a 3.at nyuvom mar vagy 8honapja). szerencsem volt, mert rendesek voltak, es szo nelkul kicsereltek, pedig a garipapirt is elhagytam :D. nem termelt ki semmit a gepbol. ha tudsz, vegyel jobbat.
-
LLKobe
veterán
De csak erre van pézem:DD
-
LLKobe
veterán
Csak azért mert hallottam már jót is, rosszat is róla.....
-
LLKobe
veterán
Szal lehet hogy veszek egy Codegen 300W-os tápot.
Mit gondoltok nem öli meg a gépem?
Mennyire megbízhatóak ezek?
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Kés topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest