Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen hűtőt vegyek?
- RAM topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mattheus
őstag
Nekem is volt Codegen tápom, sőt van is. Csendes volt míg használtam, de ahogy egyre halmoztam a márkásabb alkatrészeket, úgy egyre nőtt bennem a kétség is, hogy elég lesz-e és mi van ha elszáll és visz mindent. Végül lett egy AOPEN, ami még halkabb, igaz ez köszönhető, hogy 12 cm-es a ventijének. Feszültség értékek biztosabbak és most valahogy jobban alszom....Egyébként nekem már szállt el DTK-s tápom, fekete füsttel és égett szag kiséretében. Nem akarom szídni a Codegent, de mikor kézbe vettem már a súlyra is többszörös volt a különbség.
Aktív témák
Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Linux kezdőknek
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Milyen SSD-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest