Új hozzászólás Aktív témák
-
Peathee
senior tag
Kár, pedig a táp miatt hajlottam volna az IBM felé. Talán jobb minőségű mint 1 Codegen. De ha a Codegent veszem abban szinte biztos hogy tápcsere lessz vagy valami tápvédő cucc. Nekem is a méret a lényeg minél kissebb annál jobb! És minél csendesebb gépet lehessen bele építeni!
-
Peathee
senior tag
Multhéten irták e-mailben hogy ha kell akkor hoznak be. Raktáron viszont már tényleg nem tartanak. Most nézegetem ezeket csak azt nem értem miért vannak a listán ha nem lehet megvenni? [link] Az az IBM ház neked tetszik, mert nekem nem. Az előlapján komoly moddingolás lenne ha megveszem. És plexi a tetejére. Milyen a táp hangja? Nem túl zavaró?
Bocs a sok kérdésért kiváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgatós találkozó
- Mesterséges intelligencia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPad topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest