- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
Aktív témák
-
Antonio
senior tag
üdv.
Már 1 hete történ el is felejtettem mert különösebb problémát nem okoz ...
szóval van egy Codegen ház azthiszem 60xx es sorozat (full fekete, elülső tetején kromozott díszítés) vettem bele Sapher radeon 9600 prot ... berakom AGP aljzatba hején van ok. de, az aljzathoz tartozó pöcköt/csúszkát/ pántot? ami ugye arra lenne hivatott hogy a ne mzogjon az egész stb, nem ttudom visszahúzni kattanaásig normális ez? viszonylag stabil de csak az AGB foglalt tartja ráduktam monitort ... működik rendessen (1 hete játszok serényen)... van egy menet fúrva a lapra amivel tudom rögzíteni a ház hátsó felihez (ha szerzek csavart) ez konkrétan az ilyen ''inkompatibilitási'' esetekre van rajta? ... vagy annak a pántnak visszakéne ugornia?
Szóval ha nem rángatja senki a vezetéket nem lehet probléma(?)
thx
Aktív témák
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.000ft-tól.
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest