- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krobi79
tag
Köszi, még nem késő. most csak tervezgetek, nem holnap veszem. Én is asztalban szeretném használni, viszont oda éppenhogy befér 43cm. 43 + pár mm-t mérek. Sajna a jelenlegi házamhoz vettem anno az asztalt és most 1cm hézag van felül. Jó lenne valami 42 cm körülit találni, olyat, ami jól szellőzik. valamivel alacsonyabb ház jó lenne, de eddig még nem találtam.
-
gerjus
senior tag
Asszem elkestemkorulbelul 2 honapja kerdeztem ugyanezt mindekitol senki nem hallott rola semmit ugyhogy en is vettem 1 egy feketet es teljesen megvagyok vele eloegedve szep nagyon, nagyon jol szellozik nekem 8 fokot jelentett csak atraktam a regibol az ujba !!
De asszem elkestem mert mar te is bolgod tulaja vagy nekije !!
grat -
Nedudgi
aktív tag
Bővebben: link asszem itt láttam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest