- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
Feltettem néhány -sajna gyengus minőségű- képet a változtatásokról (később csinálok jó minőségű képeket, csak kell hozzá a jó digitfényképező), amik a következők:
1) Tápcsatlakozók kábelrengetege eltüntetve: nem használtam zsugorcsövet, 1 kis tekercs szigszalag tökéletesen megfelelt a célnak. :) (elég pofás így is)
2)Memória/videokártya memória hűtőbordákkal felvértezve :) (kis fűrészelés az egész, maradt a winchesteren lévő chipre is) (Magam sem akartam hinni, hogy a videokártya RAM hűtése mekkora ''csodákra képes'' -bővebben leírtam az erről szóló topicban)
3)Vinyóhűtés átalakítva: Zalman heatpipe vinyóhűtés gumin függesztve (továbbra is ventivel hűtve -szvsz tökéletes :) )
4)Enermax frontpanellel az összes venti szabályozva/teljesen leszabályozva. (molex csati 5V barkács lecserélve, továbbra is ultrahalk) A panel fordulatszám kijelzője: 1-procihűtő, 2-videokártyát hűtő venti. Hőmérséklet kijelző: 1-videokártya hűtőborda a GPU-nál, 2-vinyó chip.
5)Előlapi USB + mikrofon + firewire
6)kék venti a cool megjelenésért :)
Amit tervezek: feketére fújni az összes eszközt az 5,25-ös helyeken.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Endorfy NAVIS F360 ARGB (Bontatlan)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Corsair SF850 850W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest