Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Változatos hardverbokréta
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karman.dani
csendes tag
Üdv mindenki^^
nekem is ezt a cmos checksun error-t írja ki bootolásnál csak azzal az eltéréssel hogy ha F1 et vagy del-t nyomok egyből lefagy, sőt magától leáll. 3 éves a gép és a ram néhány hónapja volt cserélve, de eddig jól működött. a Biost is 4 hónapja frissítettem,de azzal sem volt baj. A processzorom mostanában elég forró volt, de úgy gondoltam hogy csak a hűtő borda volt túl poros...aztmár kitisztítottam az egész gépházzal együtt...de a rendszer egyre rosszbb állapotban van.
Valami okos ember megmondaná hogy ez most hardveres hiba vagy megoldható valami ügyes trickel?
előre is köszönöm^^
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest