-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Alapvetoen miert ne? Onszantabol fizet az ember, es kap erte valamit. Senkit nem kenyszeritenek arra hogy fizess, ugyanugy hasznalhatod majd ingyen a szoftvert akkor is, ha nem fizettel nekik egy fillert sem. Pusztan csak nem februartol, hanem amikor elkeszul a public release. Cserebe egy nem bugos programot kapsz. En beneveztem meg az elejen az 25 dolcsis early bird csomagra, ami ugy ugyanazokat a perk-eket kapja mint a 75 dollaros sima.
Nekem siman meger annyit, hogy kenyelmesen tudjak rajta tanulni. IOUWebbel is tudtam, de nem annyira szimpatikus mint a gns3.
Ezekkel a tervekkel amiket irtak nagyon varom, az early releaset, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.Na meg az sem utolso szempont, hogy leirjak reszletesen, hogy mire megy el a penz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged