Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
válasz
SnoopDoggOG #15943 üzenetére
Én cloud network engineer vagyok, multicég, nem tudom mennyire irányult a kérdésed a csak magyar cégekre, azoknál nem tudom mi lehet a helyzet.
Illetve azt is tisztázni kell, hogy milyen cloud-ra gondolsz, mert vannak ugye privát cloud-ok is, azt is üzemeltetnie kell valakinek network oldalról.
Nálunk van mindkettő, de én 95%-ban a public részen vagyok, azure és google cloud.
Szerintem mindenképpen érdemes ismerned, de az az érzésem, hogy egy CCNP-vel több opciód lesz a "rendes" hálózati melók között. -
kenwood
veterán
válasz
SnoopDoggOG #15943 üzenetére
A kereslet minden teruleten nagyobb, mint a kinalat, meg a cloud networkingben is.
A gond inkabb azzal szokott lenni, hogy tapasztalat nelkul nagyon nehez bejutni barhova,ha pedig nem jutsz be sehova, akkor tapasztalat sem lesz. Meg a valoban nehez certek sem adjak meg azt a tudast, amivel hosszu betanulasi idoszak nelkul, rogton hasznos tagja vagy egy csapatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest