- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
soma314 #15661 üzenetére
Igen, nullarol vasarolni mindent, kicsit overkill, de nekem amugy is volt egy mukodi rpi-m, igy az usb -> serialok extra koltsege minimalis volt, nekem otthoni routert lett volna sokkal dragabb venni, mivel ubiquiti eszkozeim vannak itthon es semmi ertelme nem lett volna erre egy uj routert megvenni. De nyilvan kinek mi van otthon abbol foz
Wifi-nek minimalis ertelme volt szamomra, megiscsak minimalis forgalomrol beszelunk, es jo volt a jel amit vett.
Persze, megoldas az is, hogy ugy konfigolod fel, hogy legyen egy mgmt vlan es ennyi, de nekem a fentebb emlitett dolgok miatt kenyelmesebb volt igy, raadasul biiztosan nem zartam ki magam az eszkozbol sehogy sem.Amugy az igazsag az, hogy ccnp szintre szerintem meg a fizikai eszkoz is tulzas, de artani nem art, ha lat az ember igazi vasat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged