- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen videókártyát?
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Kertem field engineert, neki remelhetoleg van tapasztalata, tobb mint a Hands&Eyes supportunknak. Megkerdeztem DiDatat is, mi errol a velemenyuk, meglatom, mit irnak
Viszont egybol valszeg nem pakoltatom vissza a portokat, megneznem elotte par napig fut -e a kartya hibamentesen. Persze tudom, mas ha nincs rajta semmi meg van rajta vmi load..
-
FeRkE
őstag
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Hamarosan lesz egy kartyacserem Cisco 6509-ben, egy WS-F-6700-CFC lesz cserelve.
Csere utan magatol bebootol a kartya, vagy kell neki majd vmi parancsot adni ?
A konfig megmarad, ami az elozo 48 portra fel volt konfigolva?Milyen paranccsal tudom ellenorizni, hogy jol mukodik -e? show module-on kivul.
Koszi!
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Cisco 6500-on hasznalt mar valaki VACL-t a max 2db SPAN session limitaciojanak kikuszobolesere?
-
FeRkE
őstag
válasz
Cyber_Bird #10671 üzenetére
Hat engem ez egyaltalan nem motival
-
FeRkE
őstag
válasz
Cyber_Bird #10288 üzenetére
Sot szerintem ha lerak egy vizsgat a CCNP DC-bol, mar az is hosszabbit. Nem feltetlen kell meglennie a CCNA DC-nek hogy vizsgazhasson CCNP DC vizsgaibol.
-
FeRkE
őstag
válasz
Hedgehanter #10193 üzenetére
Kollegam azt mondta, ez az USA government altal kert backdoor, amit Snowden szivarogtatott ki.
-
FeRkE
őstag
Ami viszont fura, hogy az Arch-ot a CCDP-hez itt csináltam Angliában, és nem kaptam plusz időt. Mondjuk nem is reklamáltam. Nem semmi vizsgakozpont volt, vagy 40 gép volt, egy padlás szerű kis zsúfolt részen...
-
FeRkE
őstag
válasz
FecoGee #9850 üzenetére
Incidens, van egy site-unk ahol UTM-1 Edge ADSL eszkoz van kinn (vagyis van vagy 15 ilyen, de csak ezzel van baj), es nem akar menni a VPN
A Smartcenter serverrel van kapcsolata, policyt is tudok ra tolni, de a VPN meg nem epul fel, konfigja meg ugyanaz mint a tobbinek
A kozponti oldalon semmi nincs a logban ami a hibara utalna, az edge oldalon van de nem mond semmi ertelmeset, amitol okosabbak lennenk. Most jott hozzank egy uj srac aki penge Checkpointbol, de o sem boldogul vele egyenlore
Igazabol azert kinlodtunk vele, mert mar nem megy fel eve lassan, es a mozitol a sarcot azota nem tudjak behajtani, mert a szamlazas a VPN-en megy
Eddig azt hittuk eszkozhiba, rendeltek uj eszkozt, nagy okosan olyat, amit nem lehet kozpontbol menedzselni, de kiderult hogy a tapja meg jo a regihez, igy regit visszakotottek, es feleledt a doboz, csak a tapja volt sz@r.
-
FeRkE
őstag
válasz
goodboy007 #9232 üzenetére
Alumniként be kell regisztrálni, legalábbis régebben így volt.
-
FeRkE
őstag
Na, valakinek megállt valamije a leap second miatt?
-
FeRkE
őstag
válasz
Hedgehanter #8640 üzenetére
ahm
-
FeRkE
őstag
válasz
FecoGee #8601 üzenetére
Köszi a tippet, kipróbálom majd. Induláskor nem adtam meg én sem tegnap, később már mikor megvoltam, akkor mentettem volna Save-as-el, akkor el is mentette az aktuális állapotot, de még konfoltam utána tovább, és a 4 routerből egynél mentette azután a módosításokat, akármit csináltam.
-
FeRkE
őstag
GNS3-ban van vmi tuti módszer a konfigok mentésére? Kiírom a routerekben a konfigot wr-el,mentem a projektet GNS3 felületén, erre a 4 routerből 1-ben van csak a winyora mentett konfigban a Crypto rész. Ez komoly?
Bezzeg ha File->Export configs to a dictionary-re megyek, akkor elmenti a rendes konfigot.
-
FeRkE
őstag
válasz
Cyber_Bird #8531 üzenetére
Pont ezek miatt részesítettem eddig előnyben a fizikai eszközökön laborozást...
-
FeRkE
őstag
válasz
Cyber_Bird #8423 üzenetére
Jaja, nem jött be nekik, hogy mindenki őket szidja..
-
FeRkE
őstag
válasz
Cyber_Bird #8413 üzenetére
+1
-
FeRkE
őstag
válasz
FecoGee #8240 üzenetére
Introducing Cisco Data Center Technologies Vol. 1-2-ből készültem a második vizsgára, ez sem volt vészes, ez már izgalmasabb anyag, áttekinti a Nexus portfóliót, MDS portfóliót, van egy kis vPC, FabricPath, OTV benne, meg virtualizációról dolgok. A második részben storage meg UCS-ről van szó.
-
FeRkE
őstag
Valaki nem jön esetleg jövő héten a Cisco Techtorial 2015 rendezvényre? Tarthatnánk egy mini topik meetinget!
-
FeRkE
őstag
válasz
Hedgehanter #7917 üzenetére
Hát igen, amikor még a karórám is levetetik
-
FeRkE
őstag
Megjött hozzánk is a Mikulás ma, hozott két Nexus 7706-ot meg pár FEX-et
-
FeRkE
őstag
válasz
Cyber_Bird #7482 üzenetére
Szerintem meg pont előny, ha itt el tudsz igazodni
-
FeRkE
őstag
válasz
Hedgehanter #7429 üzenetére
Jaja. Brutál, mekkora pénzeket írnak napi díjnak, tátott szájjal nézek néha
-
FeRkE
őstag
válasz
zsolti.22 #7427 üzenetére
Itt egy példa
Mondjuk itt már Juniperből is Pronak kell lenni.
-
FeRkE
őstag
válasz
szunyog199 #7411 üzenetére
A weboldalon megerősítetted a postázási címed? Van, amíg addig nem küldik ki, amíg ez nincs meg. Kolléga is beszívta.. Ezen az oldalon, ha beléptél, akkor meg tudod nézni a History-ban, hogy el lett -e már küldve, vagy van vmi gond.
-
FeRkE
őstag
válasz
Cyber_Bird #7352 üzenetére
+1. Semmi értelme lefordítani, meg így megszokni a szakszavakat, szakmai körökben is vicces szerintem, ha valaki magyarul nyomja ezeket, például konferenciákon se nagyon hallom, hogy fordítanák a dolgokat.
-
FeRkE
őstag
válasz
Cyber_Bird #7338 üzenetére
Kolléga belökött az egyik ticketbe véletlen egy Nemzeti Sport linket
Főnök 5 perc múlva írta is neki, hogy érdekes ticket update
-
FeRkE
őstag
válasz
szunyog199 #7209 üzenetére
Gratula!
-
FeRkE
őstag
Akit esetleg érdekel, az Óbudai Egyetemen idén ősszel is indul CCNP képzés Fehér Gyulával. Közép- és Kelet-Európa legjobb CCNP képzése 2013
-
FeRkE
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Renault, Dacia topik
- Fűnyíró topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest