Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Én is jókorát szívtam!
Két gép van itthon, az asztali megy kábeles kapcsolattal, a laptop meg wifin.
Na, ma reggel nem volt wifi, a laptop nem látta a routert, megnéztem az asztali gépről, és látom, hogy a wifi disabled.
Na ez meg miért állt át, fogom és enabledre teszem, mentem és kilépek.
De mégsincsen wifi.... a routeren sem ég a wifi ledje.
Újra belépek, látom a státuszban, hogy wifi disabled. Na, ujra wifiszekcióba be, ott enabled, új SSID, mentés, ugyanaz. Továbbra sincs wifi, disableden áll a státusznál, de a wifi szekcióban meg enableden van.
Azaz hiába engedélyezem és konfigolom be és mentem el, még sincsen wifi és disableden áll.....
Áramtalanítás két percre, utána áram vissza, ugyanaz.
Hívom az ingyenes számot, ott kapcsolnak egy műszakis kollégát, annak elmondom, ő megcsináltatja azokat a lépéseket amiket én, pluszba csinálunk egy resetet is a routeren, de semmi változás.
Azután én kezdtem kísérletezni, és meg lett a megoldás.
Több mint egy percig tartottam benyomva a resetet, amire ténylegesen megtörtént a reset, és elfelejtett minden beállítást, és újra lett wifim....De mi okozhatta ezt?
Hiszen semmit nem állítottam a routeren, és így lett inaktív a wifi egyszer csak, utána meg csak UTP-n ment a router, a wifi része totál inaktív lett, azt hittem, hogy tönkrement a wifi blokkja.
Egyszerűen hiába állítottam a wifit enabledre, mindig disabled maradt amig a reset nem történt meg, ahhoz meg több mint egy percig nyomnom kellett a resetgombot.Így jártam ma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest