- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videókártya nem dolgozik rendesen (20-30% kihasználtság)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Ha a saját router pattogatott kukoricát készítene vagy ceruzát hegyezne, akkor egyáltalán nem tiltakozna a T-home ellene. Azonban az usb portjára hdd-t kötve, médiaszervert üzembe helyezve, sávszélességet csökkent, mégpedig nem hébe hóba, hanem 24/7-be. Na ez nem tetszik nekik és küzdenek ellene tűzzel vassal. Nem hiába tiltották le saját routerükön az usb portot és igyekeznek szoftveresen is lebutítani amenniyre csak lehet.
Mióta kitalálták az IP tv-ét azóta hatványozottan probléma nekik a folyamatosan növekvő lakossági és üzleti sávszélesség igény kielégítése. Az ő szemszögükből, természetesen ez logikus lépés. AZ IP tv a felhasználó számára teljesen értelmetlen. A szolgáltató számára viszont adatgyűjtési lehetőség és teljes kontroll. Az "okosTV"-k mindent, és még többet is tudnak mint az IP tv. Furcsa versenyfutásnak lehetünk tanúi, ha figyeljük az "okostv"-k terjedését és azt, miképp tudják a leggyorsabban a legtöbb előfizetőt rábeszélni az IP tv-re. De ez nem lesz könnyű mert akinek ilyen TV-je van annak a világon semmi szüksége IP tv-re. -
stopperos
senior tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Azt nem tudom. Én úgy találtam meg, hogy távolra be sshztam és ott megláttam. Illetve van egy webes mailem, ahol a horde kiírja, hogy honnan léptem be utoljára.
Mondjuk itt is kiírja: http://remote.12dt.com/ -
fil
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő