Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
lalika100 #3472 üzenetére
Félreértettél, az 5Ghz-et nem a HGW tudja nálam sem, hanem a router ami utána van kötve.
2.4 Ghz-en 90 megabit körül tetőzött a Macbook Airem, 5ghz-en csináltam 120 körüli méréseket. De ezt is csak a magasabb sebesség miatt írtam.
Az meg hogy azt mondták, hogy a HGW 100 megabites, a cisco weboldala szerint is marhaság.Érdekes, ha a notidban 100 megabites hálózat van, mert az én közel tíz éves gépemben is volt már Gigabit Ethernet Port... Az N150 az kevésbé érdekes, azzal gyakran spórolnak az olcsóbb gépeknél.
Kérdés, mihez kell a nagyobb sebesség. Én pl most 30as netet kértem, mert a gyakorlati tapasztalataim alapján felesleges a 120-asért 2500-al többet fizetnem havonta. (ezért nem égetően sürgős a 100 megabit/ gigabit mód sem) -
válasz
lalika100 #3472 üzenetére
A DPC3925 nincsen a T-nél (máshol sem) mivel az DOCSIS eszköz, nálunk EuroDOCSIS van így EPC3925 a használt eszköz.
Az eszköz gigabites LAN portokkal rendelkezik, a wifi-je pedig nem szimultán dual bans N300-as. Az igaz, hogy van belőle csak 2,4 GHz-s wifi-s példányok is (a UPC-nál legalább is, nekem is az van) de ez is EPC3925.
Az IPTV nem befolyásolja a net sebességet, külön sávszélessége van neki.
Mutass egy inSSIDer képet a helyi viszonyokról, hogy lássuk, hogy milyen is ott wifi helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest