Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Egérpad topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 
			  PROHARDVER! "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bozont veterán Igen, rossz helyen néztem. 
 Viszont most még felejtős nekem a CIS, újraindítás után fekete képernyő fogadott, ráadásul csökkentett módban sem lehet alkalmazást törölni. Visszaállítási pont meg pont azelőtt volt, mielőtt a programokat feltelepítettem és beállítottam. Majd talán a következő frissítésnél. Majd talán a következő frissítésnél.
- 

bozont veterán Most tervezem telepíteni a Windows 7-et és ugye ebben (meg a Vista-ban is) van ez az UAC. Ahogy nézem ez olyasmi mint a comodo-nál a defense+, kérdésem hogy melyiket érdemesebb használni? Kettő már sok lenne. Na meg érdemes bekapcsolva hagyni a win beépített tűzfalát a comodo mellett vagy nyugodtan kikapcsolhatom? 
- 

bozont veterán Én csak a tűzfalat használom a csomagból, de mióta frissítette magát, windows indításkor jelszót kér a fiókomhoz pedig nem használtam hozzá. Kénytelen voltam csökkentett módban megadni valami kódot, csak így tudok belépni sajnos.  Persze nem annyira kritikus a hiba, de azér mégis. Elég furcsa. Persze nem annyira kritikus a hiba, de azér mégis. Elég furcsa. 
 Találkozott valaki ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd talán a következő frissítésnél.
 Majd talán a következő frissítésnél.