Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Billentyűzet gondom van
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Igen, rossz helyen néztem.
Viszont most még felejtős nekem a CIS, újraindítás után fekete képernyő fogadott, ráadásul csökkentett módban sem lehet alkalmazást törölni. Visszaállítási pont meg pont azelőtt volt, mielőtt a programokat feltelepítettem és beállítottam.Majd talán a következő frissítésnél.
-
bozont
veterán
Most tervezem telepíteni a Windows 7-et és ugye ebben (meg a Vista-ban is) van ez az UAC. Ahogy nézem ez olyasmi mint a comodo-nál a defense+, kérdésem hogy melyiket érdemesebb használni? Kettő már sok lenne. Na meg érdemes bekapcsolva hagyni a win beépített tűzfalát a comodo mellett vagy nyugodtan kikapcsolhatom?
-
bozont
veterán
Én csak a tűzfalat használom a csomagból, de mióta frissítette magát, windows indításkor jelszót kér a fiókomhoz pedig nem használtam hozzá. Kénytelen voltam csökkentett módban megadni valami kódot, csak így tudok belépni sajnos.
Persze nem annyira kritikus a hiba, de azér mégis. Elég furcsa.
Találkozott valaki ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Projektor topic
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 500GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest