-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
válasz
olivera88 #9485 üzenetére
Szia.
Az ,hogy nem indul el egy két programod,valószínűleg az okozza ,hogy a védelem feketelistára tette a háttérben. Kicsit lassan dolgoznak az automatikus fehér lista kiadásán ,ezért ezt neked kell megtenned,ha biztos vagy a program tisztaságában.Majd újra inditani a rendszert,csak akkor érvényesül a dolog. Nem is értem miért nincs központi tudat ,mint az Agnitumnál, ott szinte órák alatt fekete vagy fehér listára kerül egy állomány. Én most tesztelem a 8 verziót. 3 éves ! winre tettem, és e problémán kívül, maximálisan megvagyok vele elégedve. Szerintem ,még nem az átlag felhasználók játékszere. -
blattida
nagyúr
válasz
olivera88 #9485 üzenetére
A következő build megjelenési ideje már kitolódott legkorábban április elejére, illetve, ha közben ismét lesz egy hibajavító kiadás, akkor addig, valamikor majd megérkezik.
Idézem is:
Please note that we're working on new AV engine and will come up with it by Next Release! which will be realised by beginning of April. So we have focused on performance as well as new features nowadays. I can assure you that we will bring out a version with the best AV engine performance !Erre a szuper teljesítményre és fogyasztásra azért még befizetek...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- BestBuy topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest