Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
Krystal_s
üzenetére
Én már az előtt említettem azt a hibát.Mikor kijött a 2813as elötti build akkor kezdődtek a problémák, a 2708 asal még semmi bajom se colt, azt egy hónapig használtam kb, előtte Avira +CFW párost használtam, aztán gondoltam inkább áttérek teljesen Comodora. Újratelepités lesz ennek a vége

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Hardcore café
- Projektor topic
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest