-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #5914 üzenetére
Tudom, hogy elfogytak
Na közben rájöttem, hogy ezzel az egyedi házirend , meg sűrű - közepes riasztásokkal többet szívok mint kéne ...
Szóval alkalmazás szabályokat töröltem, visszaállítottam Biztonságos szintre, az alatta látható két rubrika bejelölve maradt , az alapértelmezés szerinti eseti -re állítottam a riasztást is. Amúgy az alkalmazás szabályok törlése egyszerűbb mint Agnitumban, CTRL+A és eltávolítás.
Szerk: Csupán annyit kell csinálnom, mivel ugye így is egyedi-ként kezeli egyik másik böngészőt, hogy azt predefiniált webböngészőnek módosítom .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Renault, Dacia topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Macska topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest