- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Dévacsen #10298 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a választ! Próbáltam a kézi frissítést, de nem talált úgy sem. Végül több, mint 12 óra telt el, mire frissült a noszogatásom hatására.
A 8.akárhányas CIS esetében érdemes a HIPS-et használni? Csak azért, mert korábban azt olvastam, hogy nem igazán jó bekapcsolni, jobb alapértelmezetten hagyni. azóta kijavították ebben a korábbi verzióban?
A szerelővel nem ment minden zökkenőmentesen, hogy szépen mondjam, és valaki bogarat tett a fülembe. Azt kérdezte, hogy a szerelő meg tudja-e piszkálni a gépet a távolból, ha itt a házon belül megbuherálta a "dobozt", ami a falon van. (Abból megy a net és a TV minden lakásba.) Hát őszintén nem tudom. Mindenesetre azóta ír ki ilyeneket a CIS. Amíg itt volt, jó sokat, de tegnap is volt 3, ma meg csak most kapcsoltam be a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Windows 7
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest