Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia.
Látom nem nagyon pörög a topik.
1, nem nagyon lehet kapni, amit lehet, azt is drágán. Én azt javaslom, hogy angol, vagy német ebayről érdemes rendelni, valamilyen csomag továbbító céggel továbbutaztatva Magyarországra (nem nagyon jellemző, hogy Magyarországra postáznak az eladók, de előfordul), valamint a jofogáson lehet találni többet...
2, pontosan nem tudom, hogy mindegyiken minden fut, ami nekem van azon minden futott rendesen.
3, itt is minden ugyan úgy megy, átméretezhető, háttérben fut, több ablak, stb...
Nekem egy ideje chromebookom van, nem is szándékozom visszamenni windowsra (magán gép), cégesen windows van, szóval, ha valamit nem tudok megoldani chromebookon, akkor azt windowson megoldom (valószínű chromebookon is meg lehet oldani, de még nem jöttem rá, hogy hogyan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest