- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
móóki
csendes tag
senki???????????
-
móóki
csendes tag
sziasztok nekem is ez a problémám.
a gépem indításkor kiírja, hogy checking nvram és megáll, ezután hál IStennek esc majd F1-gyel el tudom indítani a gépet és működik (kivéve az optikai meghajtók), cseréltem már alaplai elemet, kiporszívóztam mindent, de nagyon tanácstalan vagyok,please help!!!
-
Monya78
veterán
Sajna nem jut az eszembe
...pedig leveleztem is velük...
De nézz szét itt: Bővebben: link -
Ferger
tag
Már kipróbáltam ram nélkül, másik rammal, ram a másik foglalatban, vga kiszedve, proci kiszedve, meghajtók lehúzva, kicserélve, kábel csere, billentyűzet kihúzva, tehát ami eszembe jutott azt minden lehetőséget kipróbáltam.
Arra tippelek, hogy behalt. Egyébként egy ASRock alaplap, Metrós, kb. másfél éves gép. -
Monya78
veterán
Így halt meg a ECS K7s5a alaplapom...egy spéci bios töltöttem fel...és ez lett a vége
Bios égetésre már specializálodott cég Pesten valami 2-2,5eFt a javítás, csak Nekem az utiköltséggel már nem érte volna meg... -
NoNick
tag
Asus P4P800SE alaplapom van, néha nekem is ezt csinálja, megáll kb. fél percre, de aztán megy tovább.
Én megpróbálnám pl. kivenni a memókat, másik procit bele, meghajtók kábeleit megnézni, biost resetelni, valamit, hogy ne a szokott boot menjen. Talán közben az is kiderül, melyik alkatrésszel van baja. -
Ferger
tag
Sziasztok!
A fent említett üzenettel áll egy gép, és nem megy tovább. A meghajtókat nem látja, a BIOS-ba nem lehet belépni,
Törlődött a BIOS tartalma, vagy ''elromlott'' a BIOS? Mert a reset sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- Eladó új, bontatlan Kingston FURY DDR5 6000MHz CL36 32GB (2x16GB) memória
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Eladó MSI K9N2 SLI platinum alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest