- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
Új hozzászólás Aktív témák
-
móóki
csendes tag
senki???????????
-
móóki
csendes tag
sziasztok nekem is ez a problémám.
a gépem indításkor kiírja, hogy checking nvram és megáll, ezután hál IStennek esc majd F1-gyel el tudom indítani a gépet és működik (kivéve az optikai meghajtók), cseréltem már alaplai elemet, kiporszívóztam mindent, de nagyon tanácstalan vagyok,please help!!!
-
Monya78
veterán
Sajna nem jut az eszembe
...pedig leveleztem is velük...
De nézz szét itt: Bővebben: link -
Ferger
tag
Már kipróbáltam ram nélkül, másik rammal, ram a másik foglalatban, vga kiszedve, proci kiszedve, meghajtók lehúzva, kicserélve, kábel csere, billentyűzet kihúzva, tehát ami eszembe jutott azt minden lehetőséget kipróbáltam.
Arra tippelek, hogy behalt. Egyébként egy ASRock alaplap, Metrós, kb. másfél éves gép. -
Monya78
veterán
Így halt meg a ECS K7s5a alaplapom...egy spéci bios töltöttem fel...és ez lett a vége
Bios égetésre már specializálodott cég Pesten valami 2-2,5eFt a javítás, csak Nekem az utiköltséggel már nem érte volna meg... -
NoNick
tag
Asus P4P800SE alaplapom van, néha nekem is ezt csinálja, megáll kb. fél percre, de aztán megy tovább.
Én megpróbálnám pl. kivenni a memókat, másik procit bele, meghajtók kábeleit megnézni, biost resetelni, valamit, hogy ne a szokott boot menjen. Talán közben az is kiderül, melyik alkatrésszel van baja. -
Ferger
tag
Sziasztok!
A fent említett üzenettel áll egy gép, és nem megy tovább. A meghajtókat nem látja, a BIOS-ba nem lehet belépni,
Törlődött a BIOS tartalma, vagy ''elromlott'' a BIOS? Mert a reset sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest