Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Damateo
üzenetére
Ezt felfogtam, hogy volt már egy Linux a gépen, mivel írtad!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dobtam a Chakra mellé egy Ubuntut próbaképpen.
Ettől függetlenül, ha másik disztrót raksz fel, szinte biztosan felrakja a saját GRUB-ját és onnantól az az alap indító!
Jajj, junity!
Valami nem normál helyre telepítetted az egyik GRUB-ot, úgy értem, hogy nem meghajtóra, hanem partícióra! Mondjuk a Chakra partícionálása elég furmányos, de pont nem könnyű rossz helyre rakni a GRUB-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)