Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
JxOxExY
tag
Hali!
nekem sikerült csippentenem egyet az ultrából a hivatalos disztributortól. Mondjuk 2 hetet vártam rá
hogy megérte a várakozást, azt még nem tudom pontosan megmondani mert még tesztelem.
Azért pár infot leírok.
Az nvidia ntune például csak a legújabb bios után hajlandó müködni(mondjuk asszem mindegyik nforce4 ultra alaplap)
Sztem ez egy kicsit bugos alaplap mivel : bios frissités után szó nélkül kikapcsolt majd visszakapcsolásnál sipolt mint állat, 1x paráztam 2x cmos reset.
ahhogy resetelni akartam a biost(2-3pin) szó nélkül felállt a rendszer
...iylet se láttam
-eddig csak beta biosok vannak hozzá amik igazából semmi érdemlegesett sem javítanak a lapon
-ramokat(2 db GEIL 512 400MHZ) autoba 333Mhz-en ismeri fel Single channelbe(pedig biosba auton 400mhz van illetve 2-4 foglalatba raktam szal dualba kellene mennie)-de ezt a manual konfig megolgotta illetve átraktam őket 1-2 foglalatba s lám csoda mennek dualba!!
-ami kicsit zavar, hogy én egy AN7 guru-ról váltottam erre a konfigra, ahol a memok ddr433 2,6V 2,5-3--3-5 mentek(ahogy a prohardveres cikkben is meg volt irva) itt viszont csak 2,5-4-4-6 bír. S itt kicsit megakadtam a tuningba.
2,5-3-3-5 kékhalállal zárult általában a windows. Viszont 2,5-4-4-6 hagyva egész éjszaka letöltés
és tömörités készítésénél reggel arra ébredtem, hogy megint volt egy restart. de most semmi hibaüzi!
- ntune-ba ha választom a best performance kialakitását, akkor restart. Jó, mondjuk az új beállitásokkal még nem teszteltem
Amúgy a konfig 3000+, chaintech 6600gt, real power 450w
szerintem itt még a restartnál a francos vga is talán hibás lehet(mem hiba?) de ebben azért nem vagyok bizti mert még nem kaptam hibás pci-e 6600gt visszajelzést. De ezt ma letesztelem.
amiben nem vagyok biztos az az hogy most a nf4ultra chipset lehet gázos vagy a hűtése( ez megoldható egy zalman nb-47 vagy egy 4cm-es BLUE ice ventivel+alaplapi passzív hűtés ami 5000rpm és még csöndes is)
úgy nagyságrendileg ennyit róla
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...iylet se láttam
és tömörités készítésénél reggel arra ébredtem, hogy megint volt egy restart. de most semmi hibaüzi!