- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
-
addikt
válasz Synthwave #12 üzenetére
Tényleg? Pedig már eszembe jutott, hogy lecserélem a monitorom egy TV-re és nem egy méregdrága monitorra... ráadásul TV jobb is lenne, mert van beépített hangszórója és nem kéne külön hangszórót raknom a monitorom mögé (mivel az egész asztalt elfoglalja a gépház meg az ultrawide monitor) vagy pl. tudok rá egyből IPTV-t rakni. Jó tudom, már Windows 11-nél is egyszerű Androidos appokat felrakni, de egyelőre nem élek vele.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Hogy mennyi?? 850 Euro a belépő modell??
Noormális Margit??
Én 4 és fél éve vettem az Acer ED347CKR monitorom 500 Euróért. Jó nem mini led, hanem VA, de a felbontása megegyezik ill. a 100 Hz-es képfrissítést tudja, ami nekem a mai napig elég (volt előtte 144 Hz-esem is már pedig).
Tudom meg kell fizetni a Predator nevet meg miegymás, de akkor is durván túlzónak érzem ezeket az árakat. Ahelyett, hogy a Ledes monitor olcsóbbá vált volna a Predator szériában, gyakorlatilag megtartották az árát és az Oledet meg fölé lőtték.
Így gyakorlatilag drágább lett, mint egy Oled tv. Grat., komolyan mondom röhej...
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
godside
tag
jatekra pont idealis... jaa nem... PC-n nincs ami megtudja hajtani ezt a szornyet, konzol sem, nem is beszelve a ket oldali fekete csikokrol... Majd a 6, 7, vagy 8 geforceok talan kepesek lesznek ra... Egyebkent szep egy darab igy spec alapjan...
nagymama az unokajanak: - mindig jo gyerek voltal, ezert rad hagyom a farmot,a nagy hazakkal, az istallot, a munkagepeket és 22 millio dollart -nem is tudtam hogy ilyen gazdag vagy. es hol ez a farm? -a facebookon
-
Segal
veterán
Ennyiért igazán lehetne már oled...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
Addig lelkesedtem az 57" monitorért amig az árát meg nem láttam. De így is lesz vevőköre.
duree54
-
sittes79
addikt
Beneveznék egy ilyen széles monitorra, eddig egy 32"os 16:9 volt, amit nagynak talaltam eger+bill kombóval, kontrollerrel messzebről okes volt, szóval milyen egy 21:9 ehhez képest? meg kellen néznem egyet élőben
-
HThomas
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem tudom, ilyen óriásnál szerintem jobb a durvább ív, hogy kényelmesebben nézhesd picit közelebbről. Vagy nem?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
HThomas
őstag
"57 hüvelykes, 7680x2160 pixeles felbontással és 120 Hz-cel"
VégreMondjuk az 1000R helyett lehet, hogy jobb lenne 2000R körüli hajlítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Megszabadul a gyengén teljesítő dolgozóitól a Meta
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elérhető az Intel kisebbik B-szériás Arc VGA-ja
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nyaralás topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kiderült, hol fogadja Kína a TikTok-menekülteket
- További aktív témák...
- LG (32QP880N) 32" QUAD HD WIDE GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- LG (34BQ77QC-B) WQHD (beépitett kamera) gamer monitor ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/