- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
És miért ne lenne ez jobb megoldás belépő szintű procik, irodai gépek esetén
Ebbe a kategóriába szerintem értelmetlen ilyen hibrid hűtéseket tenni, amikor a gyári top-flow hűtést fillérekért belerakják bármelyik brand gépbe, vagy éppen asztali géphez a processzorral együtt megkapod.
Ha pl. valami hasonló lett volna a NUC-omban, nem pedig az a gyufásdoboz méretű hűtő
Na de a NUC-od is akkora, mint egy gyufásdoboz. MiniPC átka. Éppen ezért nem is értem azokat a NUC-okat, amiben aktív hűtés sincs, hogy azt hogyan gondolták? Nekem is azt írta vissza az Asrock supportja, hogy az N100-as alaplapomnál a 100 fokos CPU hőmérséklet "OK". Meg az apja f...szát "OK". Eldobós gépeket gyártanak ezek?
Ezt viszont csak lekapod, kifújod, újrapasztázod, aztán mehet vissza.
Éppen ezért a hétköznapi userek 80-90%-ának elég lenne a léghűtés procira. Víz inkább már olyanoknak kellene, akik húzzák is a 80 magos (most mondtam egy számot) procit, azok a bizonyos high-end userek. Az AiO inkább már élvezeti eszköz, főleg a TG-s házzal, a kijelzővel, a világító RGB-s ventilátorokkal, pumpával, stb. De már léghűtésben is vannak digitális kijelzősök pl. Deepcoolnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged