- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Micro Four Thirds
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
univerzita #12 üzenetére
Én annyira nem vagyok már lelkes. A mostani C8-ammal is elégedett vagyok, csak egy új tévé lehetne nagyobb (80"-90" közötti, ez nekem a legfontosabb), homogén (ebben a QD-OLED jó), eARC-kal és játékos funkciókkal (ebben meg az LG és Samsung), aztán a vágy, hogy gigabites Ethernet, DTS és HD hangok tévén futó Plexről is, masszív, háttérvilágított táv (mint a Sony-nál). Ilyenekre már fölkapnám a fejem.
Nem vagyok ellene a jobb képnek nyilván, jöhet, csak számomra egy megfelelő dizájnnak, minél egyszerűbb használhatóságnak ezen a szinten már több hozadéka lenne. Ezekhez most a 83G2 van közel, pár év múlva pedig egy Sony QD-OLED lehet még közelebb, aztán kiderül, változnak a tévék is meg én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- DJI topic
- iPad topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest