- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem mindenki csak gaming célra vesz gamer notebook-ot. Én munkahelyen is láttam ilyen gépeket pl. fejlesztőknek is. Viszonylag erős, aránylag bővíthető, aránylag nem drága gépek. Többnyire otthon vagy irodában használják őket, de azért néha megesik, hogy hordozni is kell. Tehát időként a fogyasztás is számíthat (akkus idő stb.).
A másik meg, hogy azért pl. egy 6800H Ryzen-ben az integrált 680m maga is egy 3-4 TFLOPS teljesítményű hardver. Nem is olyan rég ez még egy high-end GPU lett volna, vagy kicsit még jobban visszamenve (kb. 1999-2000) meg egy világrekorder szuperszámítógép. Valahol elszomorít az, ha ez csak "potyára" van a gépben... főleg, hogy az IT hulladék a fél bolygót betemeti már.
De akár fordított irányba is lehet probléma. Nekem volt egy olyan 11-es szériás Inteles gépem, ahol minden külső monitor csatlakozás (HDMI és Thunderbolt/DP) az iGPU-ra volt kötve és nem volt mux switch sem. Egy (de pláne két) 4k monitor esetén már a filmezés/netezés sem ment... mondjuk 100%-ra nem tudom megmondani, hogy driver problémák miatt volt döcögés, vagy tényleg az iGPU ennyit bírt csak.
Összességében a lényeg az, hogy korántsem mindegy, hogy az iGPU + dGPU páros hogyan van megoldva akár hardveres (mux stb.), akár szoftveres szempontból. Főleg a kispénzű magyarnak nem mindegy, aki a neki horribilis 300-400-500 ezer Forintos árért legalább azt várja, hogy ami a gépben van az működik használhatóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest