- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Blackmate
őstag
En is latom, hogy van benne DRIVER meg MANUAL, de ha atmasolom az egesz ''BlockbusterExcellent-255II'' könyvtarat az tök üres :((( (a fene a gericomba)
Letezhet az, hogy ez valami uj tipus? Mert vegigneztem a többi Blockbuster-t, es mind mobile XP, vagy P4 procis. Centrinos, meg Celeron M-es egyik se volt.
Ja, annyit kideritettem, hogy 3 USB, es 1 FireWire van rajta. Mar csak a chipsetre lennek kivancsi, hogy milyen. Azert örülnek, ha lenne benne picimaci is :U -
Blackmate
őstag
THX, en is neztem, commanderrel is, de az se nyitja meg :(
-
Blackmate
őstag
Sajnos a Gericom honlapjan nem talaltam semmit erröl a tipusrol, de a searching folyamatban van :). A TV-out szerintem mar alap. Ami izgat: van-e FireWire, IrDA es PCMCIA rajta? :F (no meg persze hany USB, de ez mar reszlet kerdes)
Jelenleg en is ennyit tudok rola: [L]http://plus.de[/L]
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Na igen, ezzel az a gond, hogy Plus boltokba (Nemetorszag) lesz kaphato, es csak a jövö het csütörtökön. Dobozolva, igy kiprobalasra nem soka eselyem van. Egy picit zsakba cica igy nekem, azert is kerdezösködik ilyen sokat. :D
Jajj, 1000 sorry: Gericom Blockbuster Excellent 1460
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Akkor igy a vegere csak egy kerdesem maradt. Ez a noti jo vetel lenne? [L]http://blackmate.atw.hu/note.jpg[/L]
Atszamolva kb 225k HUF. Jatszasra abszolut nem hasznalnam. Amire kellene: irodai munka, hang-, kepszerkesztes, film nezegetes. -
Blackmate
őstag
Nos, valoban, köszönöm Zeg! Megtalaltam a tomszhardveren a cikket: [L]http://www.tomshardware.hu/cpu/04q1/040309/index.html[/L]
Hat szamomra eleg meggyözö, hogy nem sokkal maradt el a nagytestver melett a Celeron M. Ami aggaszt, az a fogyaztasa. Az a 24-25 W soknak szamit mobil processzorok köreben? (bocsanat a lamasagert, de nem nagyon vagyok otthon e területen)
Nem a hosszu akksis hasznalat lenne fontos, mert szinte alig hurcolnam. Viszont annak örülnek, ha nem melegedne, mint egy rezso, es a venti sem süvitene folyamatosan. Szoval ez a 24-25 W folyamatos aktiv hütest igenyel? -
Blackmate
őstag
Aham. Lehet valahol teszteket talalni? Mert most nagyon faj a fogam egy 1,4-es Celeron M-es procira, csak nem tudom mennyivel butacskabb.
Egyebkent ha a Centrino egy platform, akkor mi csak a magnak a neve? Csak mert valoban, en is ugy tudom, hogy a Centrinokhoz ''alapbol'' jar a WLAN, meg egyeb nyalanksagok, viszont amit en kiszemeltem ahhoz is van. -
Blackmate
őstag
Üdv!
Mindket keresöt hasznaltam :), de sajnos nem lettem okosabb. Mi a különbseg a ket processzor mag között:
Intel® Celeron® M processor ----- Intel® Pentium® M processor
Az Intel honlapjan szejjel neztem, ezt talaltam: [L]http://www.intel.com/products/processor_number/info.htm[/L]
Na mar most ezek szerint en azt talaltam egyedüli különbsegnek, hogy a Centrino lebutitott valtozata a Celeron M, mert ''csak'' 512 KB cache tartalmaz, viszont mindkettönek 400 MHz a busz sebessege, es mindegyikböl van 90 es 130 nm architekturaval keszült mag is. Mindössze ennyi lenne a különbseg? Van esetleg valakinek sajat tapasztalata?
Ha tevedtem :F pliiiz javitsatok ki!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest