Hirdetés
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
Aktív témák
-
I_Am
veterán
#4-ben ott a link, használjátok azt. Zártam.
-
törölt tag
A Pentium celeron processzorok a Pentium 4 processzorok butított változatai.
1., A másodszintű gyorsítótár (L2 Cache) mérete mindig feleakkora, mint az ugyanazon magra épülő P4-ekben.
2., Ennek a kevesebb cache-nek is nagyobb a késleltetési ideje.
Ennyi. Nem szar. Annyi pénzért annyi jár, olyan helyre, több pénzért p4 jár, komolyabb igénybevételekhez.
Hasonlat: a Ford szar, mert a BMW jobb. Meg drágább. Ugyanúgy jó autó, csak más a célpiac.
Szvsz zárható/törölhető
[Szerkesztve] -
zottty
aktív tag
tudom..nem kell fikázni
de mitől?miért?hogyan?? -
lol
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
zottty
aktív tag
miért nem?mitől kiherélt?miért tud kevesebbet??
-
zottty
aktív tag
Hello! mindenki azt mondja hogy celeron fujj p4-je ha még kiseb P3 is jobb mint egy celeron..nem vitatkozom nem tudom de nekem egy 633mhz-s celeronom van és tök királyul muzsikál..konfigommal (950mhz-re tuningolva) viszi az NFSU2-őt..
miért rossz a celeron? adatai alapján (FSB,chace) nem tűnik olyan rossznak..akkor most hogy is van ez?
Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de mitől?miért?hogyan??![[kép] [kép]](http://eloszto.hu/cms/content/images/1_220_0xZXtNyHgN-50x46.gif)