Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kompakt vízhűtés
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TV antenna és jelerősítés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
''De, ha téged zavar megteheted a fogyasztóvédelemnél.'' Ezt is hozzá írtam. Szóval a te idézeted ezzel a kiegészítéssel teljes. Én behejettesíthetek a princoval és rám is érvényes : ''De, ha téged zavar megteheted a fogyasztóvédelemnél.'' A hozzászólásnak egészében van értelme. Nem úgy, hogy csak azt veszed ki belőle amit úgy gondolsz neked előnyös!
És annyit hozzá, hogy engem zavart. De mivel te nem tettél semmit valószínüleg téged nem zavar, hogy szar a tesco-s cd/dvd! De, ha nem zavar akkor meg minek írod ide?
Ja és egy kis apróság. Én 1x-esen írom a dvdt annál lassabban nem igazán megy bocs.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest