Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
üzenetére
Én igazábol csak most szembesültem a problémával, mert nem másolgatok, nem terjesztek pénzért, szóval nem ebből élek!
Gondoltam, mivel lassan elfogy a nyersanyag beszerzek egy újabb adagot, és akkor látom, hogy a veboldaluk nem elérhető!
Persze,biztos be lehet szerezni máshonnan is, de gondolj bele, volt egy jó hely, nem ártottak senkinek, és akik ott vásároltak, most keresgélhetnek, mint én, megint lehet menni máshova, ahol ki tudja milyen minőséget kapnak majd!
Azért furi, hogy nekem a princoval nem volt gondom, de amikor hoztak ismerősök egy csomag (10db) arita, vagy ridata, nem tudom melyik volt lemezt 2, azaz 20% mehetett a kukába, mert hiányzott róla a bevezető rész, vagy minek hívják, elnézést nem tudom, de szemmel látható volt a (fizikális) hiba! Igaz a maradék 8 kifogástalan volt!
Én csak otthon használom a megírt lemezeket pio olvasóm, pio íróm, pio asztali lejátszóm van! Az utóbbi nem a csúcs, csak egy dv370 24.990.- forint volt!!!
Másrészt láttam olyat, hogy valaki szídta a princo lemezt, amit úgy írt egy lg íróval, hogy közben xp sp2-je van 256 ram és írás közben böngészget és zenébe bele bele halgat! Tudom sok az a negyed óra, míg megír egy lemezt, nem lehet kibírni, hogy addig ne buzerálja a gépet! Én hülye meg se próbáltam neki elmagyarázni, hogy lehet, hogy nem a lemezzel van a hiba!
Valóban nem az a baj, ha 10-20 forinttal több 1 lemez, csak mondj egy helyet ahol megbízhatóan beszerezhető!
Netán Tőled?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 128/8GB Blue
- Apple Watch Ultra 2 2023, GPS + Cellular , Titanium 49mm , 3ÉV Garancia
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB 3ÉV garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest