Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1 üzenetére
-
dane
senior tag
válasz
TheReMiXeR #13 üzenetére
amikor én vettem akkor egy csomó lemezt nem vitt, aztán szétszedtem és átesett egy jó nagy fej és mechanika tisztításon. Azóta rendben van. De attól függetlenül van amit nem szeret! (8x-osnál gyorsabban irt lemezek)
Szivem meg nincs eladni mert nehezen szereztem és manapság elég nehéz tökéletesen karcmenteset találni. Szal ha más nem akkor marad dísznek! -
dane
senior tag
válasz
TheReMiXeR #11 üzenetére
Gondoltam...amugy mé nem?
-
dane
senior tag
válasz
TheReMiXeR #8 üzenetére
ja!
Elgondolkodtam hogy eldadom neked a 840-es Technics-emet és veszek egy Marantz 6000-est...de inkább marad aztán ha lesz Marantz akkor lesz 2db... -
VW
aktív tag
válasz
TheReMiXeR #1 üzenetére
szia. érdekel egy Sony CDP-991 ? (van optikai kimenete is)
sajna nincs hozzá távitányító,doboz,papirok..de kedvező áron adnám
néhány ,csak nagyon közelről látható hajszálkarc van rajta,ha érdekel lefotózom a masinát és elkűldöm a képeket -
Reddly
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #1 üzenetére
Hali nekem lenne 1 CD-s Mp3 as Fm rádiós dismanem!!!
iRiver az egyik legjobb márka a piacon kiválló állapotban dobozzal!!!4
Itt a Bolhában megtalálod a topicomat ott van bövebb info!!!
iRiver IMP-450 es néven
Aktív témák
- 1db pixelhiba - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- OnePlus Buds Pro 3 - Midnight Opus
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest