Aktív témák
-
Menotti
aktív tag
Pl: Canon i865 KB.40-50e Ft.
Epson Stylus Photo R200 30-35e Ft
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
Ha érdekel a dolog,akkor DC-n Mátrix-on megtalálsz:)
-
ssolitude
őstag
a Tescoban kapható 1500 HUF-ért Appli2000 matrica 25x2.Ehhez van egy szoftver SureThing a neve,amivel kb. 40 féle papírra tudsz nyomtatni.Ezek előre perforált matricák.A SureThingben van egy printer kalibráló,amivel be tudod állítani,hogy pontosan hova is nyomtasson.A legprofibb.Hacsak nem akarsz sulyos ezreket költeni egy nyomtatóra,ami közvetlen a CD-re nyomtat.
-
Menotti
aktív tag
A Mm-ban van pl.Pressit nevezetü öntapadós cd papir.Azt hiszem 20x2 db van benne kb.2500 ft-ért.A Neróban van ilyen papír típus,így pont oda nyomtat ahova kell.Létezik hozzá egy olyan is amivel központosítva tudod felragasztani a papirt.
Én cd-re és dvd-re is használom.
[Szerkesztve] -
-:Renko:-
tag
Figyelni kell rá, hogy csak CD-re!!! rakd azt a matricát, mert az asztali dvd játékos nem kedveli, ha van a dvd-n matrica, hiába, hogy lassan olvassa akkor sem tesz jót neki. Ez egy ismerősöm tapasztalata, én azért nem is próbáltam ki, mert neki ilyen tapasztalata volt vele. Hifiben viszont nem próbálta ki, lévén, hogy dvd-re ragasztotta :) .
-
Sick Boy
őstag
ehhez szükséged lesz egy spéci pl A4-es CD nyomtatható matricára.
A PCWorld-höz a múlt havi számhoz adtak egy 2 db CD-hez való matricát ajándékba és alkalmazást is hozzá, most próbáltam ki, nagyon sirály!!!
DE!
Szvsz csak audio CD-re tegyél ilyet, mert pl program CD-k et nagyon gyorsan pörgeti a drive és, ha ehgy századmilliméterrel arrébb sikerül ragasztani, rossz lesz, mert nem középen lesz a súlypontja a lemeznek és vagy a drive-ot küldöd csapágyasra, vagy a lemeznek lesz baja, de, ha pl HIFIben, discmanbe nyomod, szerintem nem lehet gáz, mert azok egyszeresen pörgetik.
Soxerencsét.
Ja nem a legolcsóbb mulatságok egyike, készülj fel, hogy, ha jó anyagra nyomtatsz, bizony az írható CD árának többszörösére is kijöhet az anyagköltség, meg ugye van nyomtatási költség is stb stb.
Szal csak óvatosan szevasz. -
Tubika
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy ha pl. Neroval csinálok egy cd re boritó matricát akkor azt sima papirra nyomtatva is felragaszthatom a cdre vagy csak speciális, öntapadós papirral?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest