Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
Great_Muta #15329 üzenetére
Igen, mert a hiba multiplayer játék közben jelentkezik.
-
Zoo123
senior tag
válasz
scope2007 #15313 üzenetére
"egyébként én se értem hogy lehet ilyen drivert kiadni? mert sztem könnyű lenne tesztelniük.. vesznek vagy 10 különböző konfigurációt.. [intel-amd proci és ati vga mindegyikbe és a legújabb játékokat csak elindítgatnák és kiderülne mi hogy megy nem?"
Látod hogy nem, mert van aki szenved vele, nekem pl nagyon jól működik a 11.10 prev3 és a végleges 11.10 WHQL driver is, csak felraktam a CatalystAplicationProfiles röviden CAP4-es profilt és megy a Crossfire mint az álom!
A 11.9-el is megy minden faszán csak a CAP4-et kell felrakni, mondjuk a CF úgy nem az igazi, de alapvetően műxik.Szerintem rakd fel a 11.9-et a 11.9 CAP4 profillal, ha valami nem okés akkor meg a 11.10 prev3-at azzal nekem semmi gubanc nem volt.
A bf3-nak van egy ismert hibája: Ha ablakban indul már indulásnál hajlamos kifagyni, a bf3.exe tulajdonságoknál állítsd be hogy "teljes képernyőn" induljon.
[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Lehet hogy most nem foktok szeretni, esetleg már én vagyok az 59. aki ezt kérdezi, de ATI 5770-es vga Witcherben grafikai hibákat vét: "a karakterekből színes csíkok indulnak ki mindenfelé amik betöltik a képernyőt".
Tapasztalt valaki hasonló hibákat, mi rá a megoldás?
A válaszokat előre is köszönöm!