Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
-
törölt tag
én most váltottam nvidiaról mert jól megutáltam a driver-eit(is)
szóval gondold át még egyszer szerintem
az atival egyenlóre csak az a bajom hogy min. 100MB-al kevesebb lett a szabad ram-om
én net 3-ast használok
(újratelepítésnél mindig az az első dolgom, hogy felteszem a win installer 3.1-et)
[Szerkesztve] -
TAKÍÍ
tag
na én is letöltöttem de valami nem stimmel
fölrak catalysot drivert úgy hogy föltelepítem és újraindítás után nem érzékeli a windows hogy fönn
továbbra is behozza az új hardver meg anyámkinyaa hasonló dolgokat
pedig telepítéskor nem rinyált. a Netframe work fönn van!
egyszerüen rákattintok az ccc ikonjára és nem hozza be
mi lehet a gond ? mintha lett volna valami dotnet vagy mi?
ja és a 6,12 verzóról(azaz régebbiről) van szó ati radeon 9600 as kártya.
Ne mondjátok hogy itt van az új catalyst mert tudom (azt érzékeli egyébként), de ugyanugy fagy minden tőle
omegát is próbáltam na az vicces volt azt hagyjuk is.
Szal valami hiányzik itt én érzem csak tudnám mi? -
TasiA
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom a tapasztalataimat 6.8-as Catalystal kapcsolatban, 9800pro esetében!
Letakarítottam a gépről, mert szépen megszívatott. 3DMarkok nagyon sok kolbászt csinálnak vele, de a játékokban, Farcry, FEAR, MOST WANTED, apró ''röccenéseket'' produkált. Eleinte nem tudtam rájönni, mi okozta a hibát,de a 6.8, volt az oka.Letakarítottam, 6.6 -fel, problema megszűnt, majd vissza 6.8, problem megint elő! Most a 6.6 van fent és még a FEAR saját tesztjében is több FPS-t ír ki és a megmagyarázhatatlan röccenések is eltűntek!
Lehet másnál nem fog ilyet okozni, de nálam nem jött be!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd
- Palit GeForce GamingPro RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit 3 hó garancia