Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• polonic

félisten

válasz HSM #12767 üzenetére

A flash videóra jobb klikk, beállítások, ott lesz a hardveres gyorsítás.
    Megnéztem, és nálam is úgy maradnak az órajelek. Mondjuk én ezért nem kapcsolom ki, úgyis bezárom az ablakokat.
    Viszont a játékokkal nem néztem meg, ahogy írtad, de én nem tapasztaltam olyat, hogy kisebb teljesítménnyel menne a kártya a játékokban. De majd mengézem ezt is.

(#12768) kranazoli

Megelőztél.
    Ezek a reg bejegyzések teljesen kiiktatják a hardveres gyorsítást? Mert akkor én nem csinálom meg.

[ Szerkesztve ]

• kranazoli

senior tag

válasz HSM #12767 üzenetére

Bakker már írtam és írtuk.

regedit-ben ezek a kulcsok. Ez a full csomag:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Atierecord]
    "eRecordEnable"=dword:00000000

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\eventlog\Application\ATIeRecord]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\Atierecord]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\eventlog\Application\ATIeRecord]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\eventlog\Application\ATIeRecord]

Kopipasztázd ki egy txt-be; nevezd el .REG-re és add hozzá a regedit-hez, majd gép restart. Aztán töröld az Eventlog-okat, többé nem szabad, hogy legyen UVD bejegyzésed.

Ill. ha zavar a melegedés; nagyobb venti hang, akkor tiltsd flash-en a GPU gyorsítást. Jobb klikk a flash tartalmon és vedd ki a pipát az enable elől. Ennyi a történet.

polonic

Jahh-Jahh. Nekem sem a fordításával vannak gondjaim hanem azzal, hogy mi a rákot is jelentenek ezek a gyakorlatban.

Itt van pl. a lentebb írt visszatérő flash problémám. Lehet CCC-ből vmi ilyesmi beállítással lehetne orvosolni, csak épp nem tudom melyik mire jó. Mind1, most tettem a felsőhöz is pipát, mert 1920x1080. :DDD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák