Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
A flash videóra jobb klikk, beállítások, ott lesz a hardveres gyorsítás.
Megnéztem, és nálam is úgy maradnak az órajelek. Mondjuk én ezért nem kapcsolom ki, úgyis bezárom az ablakokat.
Viszont a játékokkal nem néztem meg, ahogy írtad, de én nem tapasztaltam olyat, hogy kisebb teljesítménnyel menne a kártya a játékokban. De majd mengézem ezt is.(#12768) kranazoli
Megelőztél.
Ezek a reg bejegyzések teljesen kiiktatják a hardveres gyorsítást? Mert akkor én nem csinálom meg.[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
Bakker már írtam és írtuk.
regedit-ben ezek a kulcsok. Ez a full csomag:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Atierecord]
"eRecordEnable"=dword:00000000[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\eventlog\Application\ATIeRecord]
"eRecordEnable"=dword:00000000[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\Atierecord]
"eRecordEnable"=dword:00000000[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\eventlog\Application\ATIeRecord]
"eRecordEnable"=dword:00000000[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\eventlog\Application\ATIeRecord]
"eRecordEnable"=dword:00000000Kopipasztázd ki egy txt-be; nevezd el .REG-re és add hozzá a regedit-hez, majd gép restart. Aztán töröld az Eventlog-okat, többé nem szabad, hogy legyen UVD bejegyzésed.
Ill. ha zavar a melegedés; nagyobb venti hang, akkor tiltsd flash-en a GPU gyorsítást. Jobb klikk a flash tartalmon és vedd ki a pipát az enable elől. Ennyi a történet.
polonic
Jahh-Jahh. Nekem sem a fordításával vannak gondjaim hanem azzal, hogy mi a rákot is jelentenek ezek a gyakorlatban.
Itt van pl. a lentebb írt visszatérő flash problémám. Lehet CCC-ből vmi ilyesmi beállítással lehetne orvosolni, csak épp nem tudom melyik mire jó. Mind1, most tettem a felsőhöz is pipát, mert 1920x1080.
[ Szerkesztve ]