Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
Aktív témák
-
Neck
veterán
Á Á Á!
1.: A Catalyst Control Center elvileg nem jó semmire mert memót zabál, először nem volt szimpi. Viszont találtam benne egykét dologt amit a controlpanelesbe nem, pl Geometry Instancing, meg Catalyst AI meg ilyesmi finom dolgokat. Szerintem.
2.: A .NET Frameworkot mindenki megtalálja az ATI driver downloados részénél, ott van a driverek alatt a link a gyengébbek kedvéért.Ez a Catalyst Control Centerhez kell, az Ati Control Panelhez nem. Szerintem.
3.:Egyébként úgy vettem észre, hogy arra a driverre amin van Control Panel, arra nem mindig kúszik fel jól a sima Catalyst Control Center addon. Szerintem.
4.: Én lecseréltem a 4.10 -emet most 4.11re, és mostmár semmise hajlandó felmenni.
4.12 se .Akinek esetleg segítő szándéka van az lesse meg a bajt az ATI Radeon 9600XT topic 1496 1497 hosszászólásainál.... Szerintem nemtom
Aktív témák
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest