Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Powerbank topik
- Philips LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oceanearth
őstag
szerintem nem rontottam el az örömét, mert ő is tudja, hogy ez egy ultrakompkat gép és nem vár tőle sokat, a másik meg, hogy úgysem hiszi el amit mondok, mert nem fogja érzékelni azokat a dolgokat amiket leírtam, nem fogja észrevenni a beégett eget az alulexponált a képeket a sötét hátteret.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hibátlan üzleti lézernyomtatók garanciával (színes, multi, fekete-fehér)
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- Epson TM-T20II USB-s Blokknyomtató,címkenyomtató 48,64,80mm,gyári adapter,kábel,számla,gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest