Hirdetés
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Androidos tablet topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Na... :))
A probléma megoldodott. Egész délután ezzel szórakoztam. Kipróbáltam a pinnacle studio 8-at, azzal nem mükődött. Aztán meg visszaraktam a 40.07-es detonátort nagy nehezen, na azzal jó lett az 1.19 wdm driverral. Aztán utánna kipróbáltam a 53.03-as detonátort, azzal meg megint nem ment. Azt' rájöttem, hogy akkor csak a 40-es detonátorral megy. De az meg nekem nem jó, mert nem tudta a rögzített oldalirány időzités-t. Pedig az kell, mert a monitorom elég régi, és 75Hz-en meg mindig elcsúszott a képe jobbra. Aztán megnézegettem a 40-es detonátorokat, hátha valamelyik tudja ezt. Na, és a 45.23whql -es driver tudta ezt is, tehát most minden jó! Kemény 3 napi küzdelem után... :DD
Már csak azaz egy bajom, hogy még a KWORLD TV-tunnetemnek is szebb a képe, de mindegy, ez is jó lesz valamire. A videót rádugtam, azt' most ezen a gépemen is nézhetek TV-t.
Aktív témák
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő